tiistai 28. heinäkuuta 2009

Terveiset Suomesta!

Niin se loma vaan mennä vierähti vikkelästi! Haikein mielin piti Suomi ja rakkaat ihmiset jättää jälleen taakseen ja lähteä kohti kotia ja Saksaa. Lähdöt käyvät kerta kerralta vaikeammiksi, koska lapsistakin jo näkee, että kaipaavat mummua ja pappaa sekä muita läheisiä :( Mutta ei se auta, arkeen on palattava ja rutiinien on jatkuttava. Tällä hetkellä rutiineja ei ole niinkään kiva pyörittää, kun matkatuliaisina minulle tuli angiina. Kävin eilen lääkärissä ja sain kymmenen päivän antibioottikuurin. Lauantaina vähän ennen lentokentälle lähtöä alkoi tuntua kurkkukipua, joka vaan yltyi koko ajan. Sunnuntaina kuume alkoi nousta eikä buranasta tai paracetamolista ollut mitään apua. Eilen aloitin siis antibiootit ja tänään ei toistaiseksi ole ollut kuumetta. Kurkku on edelleen todella kipeä, mutta eiköhän se tästä. Arjen pyörittäminen yksin on nyt tuskaa, mutta pakko on lapset ja koti hoitaa, kun miehen piti mennä töihin. Eilen oli vielä kuumetta 38.6 astetta!

Suomesta löytyi paljon kivoja sisustusjuttuja, mm. tytön sänkyyn päiväpeitto ja viltti sekä olohuoneeseen kaksi kynttilänjalkaa Pentikin alesta. Myöskin ompelumateriaaleja kävin ostamassa Eurokankaasta. Mummulaan ostimme vanhanajan nukenvaunut, jotka otamme sitten joskus itsellemme takaisin :) Tyttö tykkäsi niistä kovasti! Tytär sai myös anopilta perintölakanan, jonka on mieheni isomummu joskus aikoinaan tehnyt. Todella kaunis! Appiukolle annoin talven tehtäväksi tehdä lapsille vanhanajan kiikkustuoli. Saapas nähdä, odottaako se meitä ensi keväänä.

Loma oli kaikinpuolin antoisa ja tekemistä riitti. Kävimme kesähäissä (jossa pukuni sai paljon kehuja), juhlimme kolmet syntymäpäivät (4-vuotis, 70-vuotis ja 50-vuotis), pelasimme suopotkupalloa, kävimme mökillä Kuusamossa pari yötä ja ensi kertaa pääsin pihaseuroihinkin. Ja mikä mukavinta, pääsimme mieheni kanssa käymään elokuvissa yhdessä (viime kerrasta on, öööö, vajaa 4 vuotta?!)

Kuvia en nyt ehdi laittamaan, mutta niitä on tulossa ja paljon, kunhan tauti helpottaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti