maanantai 6. heinäkuuta 2009

Matkakuumetta

Kaks yötä enää Suomen lomaan! Matkakuume sen kun kasvaa vaan ja pakkaus on edelleen kesken. Ongelmana on, että ei millään saa mahtumaan kaikkea mukaan. Kaks matkalaukkua ja neljä matkaajaa on todella huono yhtälö... Tämä onkin varmaan viimeinen kerta ennen matkaa, kun kirjoittelen ja sitten vasta heinäkuun lopussa pääsen taas kirjoittelemaan, ellei ihmeitä tapahdu ja myös mummolaan saataisiin netti. Tässäpä vielä viimeiset kuvat tältä erää!


Eiliseltä vaellukselta kuva lapsista. Aluksi oli kuuma, aurinko paistoi ja oli 27 lämmintä. Oltiin päästy about 3 kilsaa eteenpäin, kun taivaanrannassa alkoi näkymään todella mustia pilviä ja sitten meille tulikin kiire takaisin päin. Juostiin junalle ja ukkonen nousi aivan päälle. 10 kilsan sijasta reissu jäi siis kuuteen kilometriin :( Vähän kerettiin kastua ja sadetta kioskilla pidätellessä jysähti niin kovasti, että sydämestä otti! Salamat iski suoraan maahan ja ambulanssien ääni alkoi kuulua lähes välittömästi. Liekö iskenyt johonkin oikein kovastikin... Hurja oli kyllä ukonilma ja nyt odotellaankin parempia säitä sekä tänne että Suomeen!

Kioskilta menin sitten ostamaan tämän lehden ja kyllä oli ihanaa luettavaa! Mahtavia kuvia, hyviä sisustusvinkkejä ja kauniita koteja. Tätä luettuani teki mieli heti alkaa laittamaan kotia uuteen kuosiin :)

Tässä windlicht, jonka ostin Butlersilta lauantaina. Se on 45 cm korkea ja maksoi vajaa 15 euroa. Olisi kiva, jos sen kaverina olisi toinen samanlainen vähän pienempi, että ei olisi niin yksinäisen näköinen. Kynttilän valo kajastaa siitä ihanasti valkoista seinää vasten.

Nyt pakkailemaan! Hyvää ja rauhallista kesää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti