sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Maalatakko vaiko eikö?

Leppoisaa sunnuntaita! Vielä ehtii osallistua arvontaan muutaman tunnin pari postausta alempana!

Olen tässä pohtinut, että alanko maalaanmaan olohuoneen ruokapöydän vai en... Tuo pöydän kansi jäisi tuollaiseksi, mutta nuo jalat ja reunukset maalaisin valkoiseksi... Mitäs mieltä olette?! Miten lopputuloksesta tulisi mahdollisimman tasainen? Kannattaisiko se ruiskumaalata vai vetää vain pensselillä? Pensselistä vaan monesti jää ikävät jäljet ja haluaisin mahdollisimman sileän pinnan :)

Tässä kuvia pöydästä:


Tekis hirmuisesti mieli ostaa uudet ruokapöydän tuolit, mutta haluaisin kokonaan kankanspäällysteiset ja ne ei varmasti lasten kanssa ole hirveän kätevät. Nuo tämän hetken huput on niin kätevä pestä, mutta alan kyllästymään...

Palataan asiaan arvnnan tulosten merkeissä :) (voi mennä huomiseen, kun lähden tyttären kanssa hänen ystävän syntymäpäiville enkä tiedä, miten pitkään tänään menee). Onnea kaikille arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Kauniit jalat pöydässä, minä maalaisin valkealla...

  VastaaPoista
 2. Hmm, mä en ehkäpä maalais, mutta teille se kyllä voisi sopia paremmin maalattuna. Siis noihin valkoisiin tuoleihin. Vaikee päätös ;)

  VastaaPoista
 3. Musta näyttää kivalta noin
  kun valkoiset tuolit ja tuo pöydän tumma pinta antaa kontrastia kivasti:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Laittakaahan lisää mielipiteitä, nyt on sekä puolesta että vastaan :) Tosiaankin vaikea päätös! :D

  VastaaPoista
 5. Minä en maalaisi, kulunutta mustaa kaunista pintaa näkee todella harvoin. Valkoista taas yhtenään. Mieti vielä, ehdit sen sitten myöhemminkin maalaamaan, mutta tuota mustaa patinaa et saa enää aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Helena! Mies on maalausta vastaan, joten katellaan nyt... Kyllä periaatteessa tykkään pöydästä noinkin, mutta välillä se tuntuu niin synkältä. Ja näin saman pöydän vasta valkoisena ja se jäi jotenkin kummittelemaan. Noh, katellaan :)

  Mukavaa viikkoa sinne ihanan vauvan kanssa :)

  VastaaPoista