sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lastenhuonetta

Ensin haluaisin kertoa teille kaikille lukijoilleni, että olen nyt myös facebookissa nimellä Decorated by Maria Juntunen. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita myös sinne. Facebookissa pidän sivun pelkästään sisustusjutuissa ja lisään sinne kohteita, joita olen sisustellut. Tällä hetkellä siellä on kuvia meidän kodista, yhdestä kuistista, jonka sisustin sekä mökkimme sisustusta. Pääset tykkäämään sivustä myös tuosta oikealla puolella olevasta palkista!

Lastenhuone on tosiaan nyt siistiytynyt. Pojan sängylle ostin pari tyynyä lisää (niitä ei ole koskaan liikaa) ja nyt olisi etsinnässä pöytä. Olemme itse asiassa miettineet, jos ostaisimmekin isomman pöydän, johon mahtuisi molemmat lapset piirtämään ja askartelemaan. Kertokaa mielipiteitä tästä ideasta! 

Eilen oli vieraita ja lopussa on pari kuvaa illan kattauksesta.

Pojan sänky.
Tytön sänky.

Pojan aarteita: dinosauruksia, karttapallo (sitä on viime aikoina tutkittu ahkerasti) ja tuossa etualalla vähän näkyvä krokotiili.Uudet merihenkiset kengät pääsivät aarresalkkujen päälle odottamaan kesää :)

Tytön kehtokin on nyt siistitty. Viime viikolla siinä oli "muutama" nalle, legoja, kasseja, barbeja yms. :D
Eilen oli vieraita ja voi sitä syömistä jälleen... huoh!

Väsäsin pikasesti tuollaset paikkakortitkin :)


Sateista sunnuntaita ja iloa uuteen viikkoon!


11 kommenttia:

 1. Ihanat sängyt molemmilla... ja kauniit lautaset.
  Aurikoista sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo lastenhuone on ihan ylisöötti:)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on todella hyvä maku, joten iloitsen FB-sivustosta. Hienolta näyttää myös pojan huone ja kattaus - voin kuvitella että vieraat olivat tyytyväisiä! Mukavaa sunnuntaita, täällä paistaa aurinko ja ollaan pojan kanssa kahden kotona.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kommenteista! Mukava kuulla, että Suomessa on ollut paremmat säät :) Täällä on koko vklopun satanut vettä. Toisaalta tekee luonnolle vaan hyvää!

  Kaunista uutta viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Iittalan tarrat astioista pois, kamalaa!

  VastaaPoista
 6. Brandi-asiantuntijat sanovat, että merkit voivat olla paikoillaan tai eivät, makuasia!
  Molemmat ovat oikein :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kommentista anonyymille :D Minusta Iittalan tarrat laseissa ei ole ollenkaan kamalaa, päinvastoin! Jos joskus on vahingossa tarrat tiskatessa irronneet, olen liimannut ne takasi :D Ne ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan muistuttaa sekä minua että vieraita siitä, mistä tämä kaunis lasi ja sen muoto ovat peräisin!

  Kauniita kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Ai toinen anonyymi ehti jo vastaamaan! Kiitokset sinullekin kommentistasi! Mulla ei ollut hajuakaan, mitä asiantuntijat sanoo, teen aina niin kuin oma silmä hyväksi kokee :) Ja mun silmä tykkää Iittalan merkistä ;) mutta kiva tietää, että silmä ei tykkää "väärin". Vautsi, mun blogissa on oikein kunnon keskustelua, ihanaa!! :D

  VastaaPoista
 9. Hihih ;) Samaa mieltä kanssasi Maria! Juuri tänään Iittalan tuikkukuppeja esille pannessani harmittelin, kun yhdestä oli tarra hävinnyt, minne lie :( Samalla hävinnyt kupin "identiteetti"... Iittalan lasi ei ole Iittalan lasi ilman tarraa ;) Minustakin on kiva, kun lasissa näkyy sen alkuperä...ja ylpeänä saksalaisille esittelen kotimaani tuotantoa, jos kysytään ;)

  Ihanalta näyttää teidän lasten huoneessa...Peipposen huoneen sisustuskuumeeni senkun kasvaa... Voisi olla kiva idea yhteinen pöytä mukuloille.

  Mukavaa alkanutta viikkoa "naapuriosavaltioon"!

  VastaaPoista
 10. Oih! Kaunista! Ja siistiä, rauhallista. Ja nuo puput, niitä ei voi vastustaa!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Liisa! Mulla oli eilen kyllä ihan huippupäivä ja väkisinkin alko naurattaan, kun kävin lukeen kommentit :) Mistä kaikesta sitä jäisikään paitsi, jos ei tätä blogia olisi! Katsotaan, josko tänään jo pöytä lapsille kotiutuisi! Mukavaa viikko sinnekin!

  Elinalle myös kiitos ihanasta kommentista! Mun pitäis uus pupu tehdä pojalle, en oikein tuosta tummasta tykkää...

  VastaaPoista