keskiviikko 21. joulukuuta 2011

21. Luukku

Vitsit, 3 yötä jouluun on, kääk! Onneksi kaikki lahjat on hankittu aikaat sitte ja muutenkin tässä kyllä on enää vain odottelua, että koskas voi alkaa jouluruokia tekemään :) Täällä on kuulkaas tullu lunta ihan olan takaa. Tänään mennään lasten kanssa mäkeen ja toivottavasti tällä kertaa ei luita mene poikki! Poika sanoikin minulle, että "äiti sinä voit istua penkillä ja katsoa, kun me lasketaan" :D ♥

Meillä on jo joitain paketteja kuusen alla. Ihana Burberryn kassi on sisältöineen ollut siellä jo jonkin aikaa, samoin pari hopeapaperilla paketoitua lahjaa. Lapsille sanoin, että nämä ovat vain koristeita, mutta kyllä niissä jotain pientä lapsille on sisällä. 

Itse pidän kovasti lahjakasseista, jotka ovatkin nykyään todella kauniita. Miehelle on kuusen alla musta Hugo Bossin kassi, josta löytyy samaisen merkin tuotteita (en voi paljastaa mitä, koska uskollisin lukijani käy tämän kuitenkin lukemassa :D) Kyllä tämä Burberryn kassi kaikessa komeudessaa on hienoin! :)Tää Burberryn kassi on vaan niin kaunis!Bossin kassi on taas miehelle just hyvä :) Tässä vähän perinteisempi paketti vanhanajan tyyliin. Tästäkin pidän kovasti :) Viime arvonnan voittaja varmaan tämän tunnistaa, sillä tässä on tosiaan paketoituna arvontavoitto.Ihan tavallinen narukin on tosi kaunis!
Hopeaa ja valkoista rintarinnan niin matossa, kuusessa kuin paketeissakin.Yhteen pakettiin tein vain hopeisen kimallerusetin.


Kimalletta päiväänne!

3 kommenttia:

 1. Voi, tilaan meille kans paljon lunta <3
  Ihanaa kimalletta koko postaus!
  Hauskaa laskettelupäivää ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan blogin löysin! Jee!
  Jäin heti lukiaksikin! :)

  VastaaPoista
 3. Sinun olisi pitänyt osallistua Sisustus ja Sepustus Soilen kilpailuun, olisin oitis äänestänyt näitä!

  VastaaPoista