perjantai 30. joulukuuta 2011

Minä lupaan...

Uskomaton vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Viime vuonna tähän aikaan katselin ulos sairaalan ikkunasta ja mietin, että ensi vuosi tulee olemaan erilainen. Ja on se ollutkin. Jalan katkeamisesta selvittiin kunnialla ja uudet tuulet ovat puhaltaneet meidän perheeseen monessakin mielessä. Ensi vuosi tuo myös muutoksia mukanaan, sillä esikoinen aloittaa koulutien. Ja uuden vuoden lupaus... En tee mitään lupauksia vaan elän päivän kerrallaan niin hyvin kuin osaan!

Bloggaamista olen välillä miettinyt enemmän ja vähemmän. Ihmisillä on erinäiset syyt pitää blogeja. Toiset pitävät ihan kaupallisessa mielessä ja toiset sitten taas ihan vain harrastuksen vuoksi. Minulle sisustaminen ja valokuvaus on elämäntapa, josta en halua luopua. On ollut ihana jakaa kaikkien teidän kanssa kuvia ja tarinoita. Teen tätä (kuten kaikkea) täysillä ja isolla sydämellä, toivottavasti se välittyy myös teille! Me suuntaamme ottamaan uutta vuotta vastaan vuorille, ja toivottavasti myös uuden vuoden mäkikisat päästään katsomaan.

Kiitos teille kaikille kävijöille ja kommentoijille kuluneesta vuodesta! 
 5th Avenue Seccoa uudeksi vuodeksi.Tämä ihana karvakaulus muuten oli siellä Burberryn kassissa...

Kaikkea hyvää uudelle vuodelle teille jokaiselle, ja paljon iloa & onnea vuoteen 2012!


8 kommenttia:

 1. Oikein Hyvää Tulevaa Vuotta myös sinulle ja perheellesi!
  Ja kiitos siitä, että jaat nämä kuvat meidän kanssamme. Niistä saa paljon hyvää mieltä<3

  VastaaPoista
 2. Onnellista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia olet ottanut ja aina välittyy kyllä, että olet täysillä mukana. Mukava on lukea blogiasi ja katsoa ihania kuviasi. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekkin. Blogisi on tulvillaan ihania kuvia, joita on ilo katsella. Nämä kuvat ovat taas niin kauniita että... :o) Ihana karvakaulus, mutta niin on tuo hopea pullokin! :oD

  VastaaPoista
 5. Iloa ja onnea sinullekin vuoteen 2012! :)

  VastaaPoista
 6. Maria, pidät hurmaavaa blogia ja kuvaat mahtavasti,

  Hyvää uutta vuotta sinulle!

  Minn piti antaa linkkisi sisustavalle serkulleni ensi sijassa, että hän näkisi upean yläbannerisi ja uskoisi, miten kauniita ovat pomeranssit Kivituikut, mutta olet tietenkin nyt ehtinyt vuoden vaihtumisenkunniaksi vaihtaa kuvaa. Hän saa katsoa sitten tuota pikkukuvaa oikeasta palkista;-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista ja lämpimistä sanoista!

  Leena: mulla oli erillinen postaus entisen bannerin kuvista: http://valkoisetunelmat.blogspot.com/2011/11/illallinen-ystavien-kesken.html

  Siellä muutama kuva :)

  Kiitos samoin teille kaikille, hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista