tiistai 7. elokuuta 2012

Sealife

Huomenta aurinkoisesta Baijerista! Poika on pelaamassa tennistä, niin äidillä on aikaa olla koneella :) Ollaan kovasti mietitty lomaohjelmaa, itseä kun alkaa noi olympialaiset jo vähän tökkimään. Jokin aika sitten käytiin sateisena päivänä Münchenin Sealife:ssa. Ihan kiva kokemus, lapset varsinkin olivat paikasta innoissaan. Minusta kuitenkin hintaansa nähden aika vaatimaton, jos vertaa esim. Münchenin eläintarhaan, jota ei meinaa päivässä ehtiä edes kiertämään. Enemmin suosittelisin vieraille eläintarhaa, koska siellä on myös paljon kaloja ja mereneläviä, joita voi ihastella. Ihan kiva oli kuitenkin nähdä hai ja jättikilpikonna, joita emme ole ennen nähneet!
Poika olisi halunnut ottaa kilpikonnan kotiin mukaan :)
Lopuksi vielä kuva, kun tyttö löysi kulkupelin, joka värin puolesta kuulemma kelpaisi :D

Pinkkiä päivää!

4 kommenttia:

 1. Hih, meillä Emiliakin bongaa nuo pinkit skootterit ja vespat :)

  Tosi kauniita kuvia. Kilpikonna on kyllä mahtavan kokoinen:)

  VastaaPoista
 2. Upealta näyttää nuo kuvat sea lifesta. Kumpa suomessakin olisi noin upeita paikkoja. Ja tuo viimeinen kuva tytöstä pinkin skootterin vieressä on ihan paras :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja upeita kuvia sulla täällä taas oli odottamassa monen postauksen verran!
  Ihanaa, kun teillä on lähellä vadelmapoimintapaikka! Meillä on jotenkin mennyt vadelmat "ohi" tänä vuonna, vaikka ne meidän kaikkien suurta herkkua onkin! Jännät ajat edessä, kun teillä poika lähtee jo kouluun muutaman viikon päästä!
  Laitoin muuten saksankielisen blogin pystyyn, käyhän kurkkaamassa, jos ehdit, ilhatuisin kovasti! Voi olla, että sitä jatkankin jossain vaiheessa kaksikielisenä... Katsotaan, mitä aika tuo tullessaan ;)
  Mukavia elokuun päiviä!

  VastaaPoista
 4. onhan tuo Münchenin Sea Life aika vaatimaton verrattuna jopa Helsingin Sea Lifeen, mutta edullinen se on kun ottaa sen vuosijäsenyyden, meidän Neiti rakastaa tuota paikkaa ja on käynyt siellä jo yli 10 kertaa... vuoden sisään... vuosijäsenyys kannattaa siis jos tuolla käy yli kolme kertaa vuodessa - Hellabrunn taas on ihan omaa luokkaansa! se on niin ihana, niin ihana paikka! siellä se vuosijäsenyys kannattaa jos siellä käy yli viisi kertaa vuodessa (matemaatikot vauhdissa... ;))

  VastaaPoista