keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kilokamppailua

Olenko oikeasti ainut ihminen, joka ei pysty edes nuuskaisemaan herkkuja, kun huomaa jo lihoneensa?! Siis oikeasti, mieheni vetää suklaatia kaksin käsin jaktuvasti ja hän vain laihtuu. Eikä hän edes paljon liiku työmatkojen lisäksi. Minä taas juoksen, sauvakävelen ja kuletan lapsia päivästä toiseen ja silti saan kamppailla painon kanssa koko ajan. Tämä vuosi on todella erityinen, sillä tässä kuussa tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun Amor iski nuolen mieheni sydämeen ja taisi se minuunkin osua ;D Painan samanverran, kun tavatessamme, mutta välissä olen painanut 7 kiloa vähemmän! Ei tämä kyllä itsetuntoa hivele, kun paino ei tipu ei millään konstilla... Pitäisi varmaan lopettaa tytön imetys kokonaan, jospa se auttaisi? 

Tällä hetkellä kodissa ÄRSYTTÄÄ eniten makuuhuone. En pidä siellä mistään muusta kuin yöpöydistä. Sänky, nojatuoli ja päiväpeite joutaisivat kaikki kaatopaikalle. Haluaisin jotain tämän tyylistä:Kuva on Riviera Maisonilta. Sängyn hinta about 2000 euroa, joten ikinä en tule tuollaista "herkkua" itselle saamaan, mutta haaveillahan aina voi :)

Aurinkoisia valonsäteitä kaikille!


5 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin alkaa tuntua kun syö
  herkkuja
  hyvin säilööntyy takapuoleen ja reisiin.
  Meniskin tasasesti joka paikkaan mut ei:P

  Sänky on tosi ihana ,
  mutta onpas aika hintava
  tosiaan!

  Lämmintä loppuviikkoa sinnekin
  täällä plus kakskyt tänään:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Et tosiaan ole ainut! Meillä on ihan sama juttu että mies syö suklaata levytolkulla eikä liho. Minä taas en voi juuri mitään makeaa ottaa, se näkyy heti. Noudatan nykyisin (pienin poikkeuksin) vähähiilihydraattista ruokavaliota, näyttäisi toimivan pitkällä aikavälillä hyvin. Hyvää kesän odotusta!
  t. Niina L.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Minä en kyllä ymmärrä, että miten helposti se paino oikei nousee, mutta alaspäin sitä on niin vaikea saada...

  Ei auta kuin sinnikkäästi jatkaa herkuttomalla elämällä ja liikkua koko ajan!

  Mukavaa sunnuntaita!

  Maria

  VastaaPoista
 4. Mä olen tänne Hollntiin muuton jälkeen syönyt kaikenlaista herkkua (kaikkee ihanaa tulee otettua kaupasta aina mukaan: juustoja, keksejä..namanamnam...mutta paino on laskenut ja s ejohtuu tuosta mun uudesta harrastuksesta eli puutarhan hoidosta ja sitten olen kävellyt noita portaita ylösalas aika lahjakkaasti:) no ei kai..joskus vaikka kuinka urheilee niin paino vaan nousee..olisko se joku hormoonijuttu????

  VastaaPoista
 5. Luulen kans, että jotain tekemistä tällä hormonien kanssa on. Lasten syntymien jälkeen ei harrastanut muuta kuin vaunulenkkejä ja söin kaikkea mahollista, ja silti paino vain tippui. Nyt pitää koittaa vähän säännöstellä herkkuja (toivotonta ;)

  Muksaa viikkoa!

  Maria

  VastaaPoista