keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kesä

Tänne on tullut kesä. Viikonloppuna päästiin jo yli 20 asteen ja hellettä on ollut. Huomiseksi on luvannut 26 astetta ja sehän sopii meille :) Sunnuntaina oltiin koko perhe piknikillä ja tosi mukavaa. Eväinä oli tuoreita mansikoita, omenalohkoja ja mexican-patonkia, nami! Piknikiltä olisi kuviakin, jos vain saisi ne koneelle, mutta ei näytä nyt kamera ja tietokone olevan yhteistyöhaluisia! Lauantaina katkoin myös iltakävelyllä muutaman oksan kukkivasta tuomesta ja omenapuusta, mutta sekin kuva panttaa itseään tuolla kamerassa :) Alla oleva kuva on viime vuodelta, mutta ihan samalta näyttää :D

Itellä fiilikset ei ole olleet parhaat mahdolliset, sillä viime viikolla alkanut funssa on vaivannut ihan tosissaan :( Nyt on ollut kuukauden sisään kaksi kovaa flunssaa, ensimmäinen oli "vain" keuhkoissa ja sai yskiä ja tämä toinen on ollut maatajärisyttävä räkätauti. Siis oikesti, mun nenän alla on kaks rakkulaa, jotka ovat tulleet jatkuvasta niistämisestä, vaikka käytän eksta-pehmeitä nessuja! Eihän tässä muuten, mutta kun polttelee juoksemaan ja ei voi :/ Pitänyt sitten kulkea sauvakävelylenkillä ja pyöräilemässä, vaikka mieluiten juoksisin. 

Perjantai jännittää jo kovasti, sillä silloin ollaan miehen kanssa tallattu 10 vuotta yhteistä polkua ja aimme mennä ulos syömään (lasten kanssa) ja vaihtaa lahjuksia ;)

 
Viime vuoden kesä-sisälle-kampanja ;)


Tyttö puistoilemassa.


Poika huudahti saksaksi, että "äiti, täällä on muurahaisia!"

Loisteliasta viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Hei. Löysin blogiisi valkeaa unelmaa blogin kommenttejen kautta.
  Täällä onkin todella kunista!
  Meidän ja teidän touhuja taitaa yhdistää, niin kösityöt, lapset kuin sisutuskin, ehkä siksi löysin paljon luettavaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja tervetuloa lukemaan blogia! Kumarrus ja kiitos myös kehuista :)

  Maria

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja kuulumisia
  toiv. sun flunssa hellittää pian<3

  Täälläkin ihanan lämmintä
  oikeen kivaa syömistä ja onnea
  teille 10 vuoden johdosta:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. GORGEOUS POSTS! AND YOUR CHILDREN ARE SOOOOOOOO CUTE AND BEAUTIFUL!
  LOVE THE PHOTOS OF A LIVING ROOM ON YOUR SIDEBAR! IS THAT YOUR LIVING ROOM?!
  HAVE A GORGEOUS DAY!
  ROSA

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jamelia tsempistä! Minäkin toivon, että tämä flunssa olisi selätetty mahd. pian!! Kiitokset myös onnitteluista :)

  Thank you for your comment, Rosa! Yes, that is our Livingroom on the right side. That is maybe the Best thing in our house!

  Please, take care!

  Maria

  VastaaPoista