perjantai 7. toukokuuta 2010

Mökin rempan suunnittelua

Ei mitään uutta auringon alla. Tai eihän täällä tällä viikolla ole kyllä koko aurinkoa näkynyt. Vettä tullut koko viikon. Tavallaan ihan mukava, että luonto saa tarvitsemansa veden, mutta vähempikin riittäisi :) Ulkona tuoksuu ihanalle sateen jälkeen ja nautin kyllä äänestä, mikä tulee, kun vesipisarat tipahtavat lehtiin. Asumme puiston vieressä ja puitahan sitten riittää. Parvekkeelta melkein yltää ottamaan puista omenoita ja luumuja!

Olen suunnitellut kesän mökkiremppaa ja näillä näkymin valkoista maalia tulee kulumaan ja paljon. Tällä hetkellä siellä on puolipaneeli alakerrassa ja paneeliosio tuleepi helmenharmaalla ja seinien yläosat valkoisella. Myös uuni, portaat ja keittiönkaapit maalataan valkoiseksi. Eteiseen tulee paksu kokolattiamatto, joka on helppo pitää puhtaana. Tällä hetkellä siellä on muovimatto. Pitkän ajan haave olisi myös puhkaista ovi keittiön ja olohuoneen välistä ulos ja tehdä iso terassi joelle päin. Myös rantasauna olisi haaveissa, vaikka ei nykyisessä toisella suunnalla olevassa mitään vikaa ole. Ja sittenhän mökki tarvitsee paaaljon tekstiilejä, kuten uudet verhot, sohvanpäälliset sekä tyynyjä. Paljon hommaa tulee olemaan, mutta onhan meitä kaksi rivakka tekijääkin ;) 

Huvitti muuten, kun viime viikolla kirjoitin, että tämän viikon kohokohta on varmaan perjantai. En siis ollenkaan muistanut, että sunnuntaina on äitienpäivä! Se kuitenkin lienee viikon kohokohta (toivottavasti)!

Tiesittekö muuten, että Pentikillä on nykyään nettikauppa? Sieltä löysin tällaisen ihanan pupun, joka saattaa Suomen lomalla päätyä meidän matkalaukkuun! Tytölle varmaankin vaalenapunaisena ja pojalla tämä alla oleva väri:
Pentikillä on paljon muutakin ihanaa, kuin tämä pupu! Pitänee varmaan kesällä ajella Posiolle ;)

Vesisateista päivää!

3 kommenttia:

 1. Dearest Maria,
  I send you completely lots of love and a wonderful Mother's Day with all your loves wishes you completely warmly,
  Elke.

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa mäkkiremppa varmasti paljon työtä
  mutta sitten ihana kun valmista:)

  Mä katselin lomalla kans pentikin juttuja
  alkanut jo hiukan marimekon jutut kyllästyttää
  mukavaa vaihtelua Pentik;)

  Oikein ihanaista äitienpäivää<3

  P.S Täälläkin vaan sataa.

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Dear Elke, Thank you so much for your lovely comment! I also want wish you a great mothers Day!

  Kiitos Jameli kommentista! Minä oon kyllä hurahtanut enempi ja enempi Pentikiin myös :)

  Ihanaa Äitienpäivää sinnekin!

  Maria

  VastaaPoista