sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Myöhäiset vaput!

Myöhäiset vapun toivotukset kaikille lukijoille! Torstaina ja perjantaina saimme nauttia lämpimistä säistä. Mies oli lomalla pari päivää ja poikakin oli perjantain pois tarhasta. Perjantai oli kerrassaan mahtava päivä. Kiitos ihanalle miehelleni, joka oli ostanut minulle 10 yhteisen vuoden kunniaksi kaksi fantastista kakkukupua ja kakkualusen. Niistä on kuvat alla. Minä ostin miehelleni vohveliraudan, jolla saa tehtyä kaksi vohvelia kerralla. Lisäksi ostin kaksi Tintti-aiheista t-paitaa ja Tintti-kassin. Perjantaina illalla olimme koko perhe syömässä läheisen hotellin terassilla ja oli kyllä ihana tunnelma! Lämmintä oli illalla vielä yli 20 astetta ja ihan hyvin tarkeni lyhythihaisessakin. Kotona olimme ennen kymmentä ja katsoimme vielä leffan vappuaaton kunniaksi.

Eilen olimme katsomassa Maibaumin pystytyssä Poingissa ja illalla tuli ystävä nauttimaan kanssamme munkkeja ja vohveleita. Myös tänään kävi yksi ystävä kylässä, joten herkkuja on tullut syötyä vähän liikaa :/ Eilen illalla alkoi satelemaan vettä ja tänäänkin on kuuroja tullut. Silti on ulkona aika lämmin ja tuleekin ihan Suomen juhannus mieleen, kun vesipisarat havisuttavat koivun lehtiä. Kesä on ihana!

Nuha on minulla edelleen, joskin vähän on jo parempana. Pari kertaa olen käynyt juoksemassa, vaan nihkeää on, kun joutuu useasti niistämään. Vaan jospa se tästä taas. Ensi viikolla on taas normaali arki ja viikon kohokohta lienee perjantai ja tuleva viikonloppu!
Pienempi kakkukupu käy hyvin munkkien tai pullien tarjoiluun. Laitoin alustaksi muutama vuosi sitten ostamani kakkualusen, vaikkakin joku korkeajalkainen olisi kivempi.

Iso kakkukupu on itseasiassa tosi iso ja käy vaikka täytekakun suojaksi. Sen mukana tuli myös jalallinen kakkualunen. Ihana!

Ensi viikolla uudet jutut, toivottavasti :)

2 kommenttia:

 1. Kivat nuo kakkukuvut
  ja kuulumiset oli täällä:)

  Hus pois se nuha
  mullakin vaivaa allergianuha
  se väsyttää kans.

  Muksaa uutta viikkoa<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Jes, nuha on poissa! Ihanaa, kun voi olla niistämättä ja nenäkin alkaa jo parantua :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  Maria

  VastaaPoista