maanantai 24. toukokuuta 2010

100. postaus ja arvonta!

Reilu vuosi on blogin aloittamisesta kulunut ja tämä on 100. kirjoitukseni. Kiitos kaikille lukijoille ja erityisesti kaikille, jotka olette kommentoineet ja kannustaneet bloggailuani. Merkkipaalun kunniaksi pidän arvonnan, johon voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen perjantaihin 28.5. mennessä. Toivoisin, että kommentissanne kuvailisitte blogiani vähintään kahdella sanalla. Mitä ajatuksia blogi teissä herättää? Arvon yhden palkinnon, johon kuuluu turkoosi koristetyynynpäällinen, vaaleanpunaisia servettejä sekä valkoinen vivahteikas kynttilä.
Tänne saapui jälleen kesä parin viikon kylmän viikon jälkeen ja taas tarkenee :) Tänään lähdetään ehkä koko porukka rannalle, kun on yleinen vapaapäivä.

Ihanaista päivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Heippa!
  Blogisi on visuaalisesti kaunis ja mielenkiintoinen myös lukea. Toivottavasti jaksat jatkaa blogisi pitämistä edelleen :)

  VastaaPoista
 2. Klikkasin itseni vihdoin lukijaksikin. Blogisi on lämminhenkinen ja mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Moro,

  Osallistun arvontaan, sillä haluan turkoosin koristetyynynpäällisen. Vastaus kysymykseen: blogissa on laadukkaita kuvia, joissa on usein vivahteikkaat sävyt ja mielenkiintoinen bokeh.

  Mit freundlichen Grüsse,

  tzei

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja helppo lukuinen, sillai sopivalla tavalla pelkistty ulkonäkö. Myös mielenkiintoinen lukea. Minä haluan nuo kauniit servetit ;)

  VastaaPoista
 5. Tykkään blogistasi ja haluaisin nähdä enemmänkin kuvia...olisi myös kiva kuulla millaisin sanoin kuvailisit itse omaa tyyliäsi niin vaatetuksen kuin sisustuksen suhteen:)

  VastaaPoista
 6. Tervehdys taas!

  Itse kiinnitin heti blogissasi huomiota persoonalliseen ja raikkaaseen ulkoasuun, ja kuten edelläkin jo todettu, sinulla on täällä hurjan kauniita ja visuaalisesti jännittäviä kuvia. Valoa on hyödynnetty kauniisti kuvissasi, tulee hieno tunnelma.

  Ihanaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Blogissani on muuten sinulle jotakin.

  VastaaPoista
 8. Löysin blogisi Eenan blogin kautta.

  Tutustun vielä tarkemmin mutta blogisi vaikuttaa ensisilmäyksellä selkeältä ja ihanan valoisalta.Kauniita kuvia on myös.Ja innostuin mökin rempasta.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Ja mukana ollaan myös täältä=)
  Blogistasi tykkään paljon.
  Kuvat on niin elinvoimaisen kauniita.
  Ja jokaisessa on jokin oma viehätyksensä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille kommenteista! Jokainen lämmitti mieltäni erityisesti!

  VastaaPoista