torstai 20. toukokuuta 2010

Maalaushommia :)

Alkaa pian tekeminen loppua sisällä, jos nämä vesisateet ei jo hellitä. Uskomatonta, että Suomessa on toukokuussa hellettä ja täällä on ollut kaksi viikkoa sadetta ja todella kylmää :( No, kunhan säästätte niitä helteitä meidän lomallekin ;)  Viime Suomen lomalla ostin Sinooperista muutaman pienen maalitörpön, joita olen nyt ahkerasti käyttänyt. Jos muistatte vielä viime keväänä ostamani kolme törppöä alesta sokerille, kahville ja teelle. Nehän olivat valkoiset ja nyt ne ovat vanhan roosan väriset. Lisäksi maalasin lasten leikkipyödän kannen samaisella roosalla.

Lauantaina pääsen (toivottavasti) yksin(!) ostoksille ja etsin jotain kivaa arvottavaa :) Pysykää siis hollilla, pian arvonta tulossa!Pojan sänky näytää nykyään tältä.


Ja tyttären sänky tältä.


Olohuoneessa on pieniä muutoksia, kuten lampaantaljan vaihto ruskeasta valkoisee. Yrtit ovat viihtyneet nyt hyvin ikkunalaudalla. Basilikan hengissä pysyminen tuottaa vaikeuksia, mutta muut yrtit alkavat kasvaa. Korianteri ei ehtinyt kasvaa, kun ehdimme sen syödä parissa viikossa :) Sitruunamelissa kasvoi hyvin, mutta keräsi jotain ihme ötököitä. Sellaisia vaaleanvihreitä, joita oli sitten joka paikka täynnä. Laitoin sen roskiin ja ostin piparmintun tilalle. Se onkin jo niin pitkä, että tarvitsee pian kepin tuekseen!


Purnukat ovat nyt tämän väriset. Näitä on siis kolme ja pohdin näitten käyttöä vielä...


Lasten leikkipöytä on nyt tämän näköinen. Poika vähän protestoi pinkkiä väriä, mutta menettelee hetken hänelläkin. Kohtahan hänelle täytyy ostaa koulopöytä, kun hän aloittaa vuoden päästä esikoulun!

Toivotan kaikille rauhallista loppuviikkoa ja lähettäkää niitä helteitä sieltä Suomesta jo tänne! :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä pinellä vaivalla maalaamalal saa ihan uuden ilmeen. Kauniit sängyt lapsilla. Ja kyllä ne helteet sinnekkin viellä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Kivat tuli purkeista:)

  Ja huoneet tosi sulosia lapsilla<3

  Toivon sinne aurinkoa viikonlopuksi;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista kommenteista! Kyllä maalaaminen on kivaa ja tekee uutta ilmettä ihan hetkessä :)

  Maria

  VastaaPoista
 4. Tyttären sänky on ihana, oikein romanttinen.

  VastaaPoista