keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Korttiaskartelua


Toissapäivänä ja eilen askarreltiin lasten kanssa kortteja. Lapset tekivät kortit heidän ystävälleen, jolla on ensi viikolla syntymäpäivä. Minä tein kortteja muuten vain, ainahan niitä merkkipäiviä tulee :) Mulla on ihme pakkomielle, että haluan tehdä korit itse. Jotenkin niin persoonatonta ostaa valmis kortti kaupasta. Nyt on sitten kortteja muutama valmiina, että ei joka kerta tarvitse alkaa paniikissa tekemään. Eilen tein pari hopean sävystä korttia, mutta niistä ei ole kuvaa.
Vaaleanpunaisia kortteja joko tyttövauvalle tai hääparille, käy oikeastaan molemmille.Sininen kortti poikavauvalle.Musta kortti käy synttäreille ja nimipäiväkortiksi (miehen mielestä tää on suruvalittelukortti :)Poika teki ystävälleen kortin ja liimasi paljon kimallejuttuja. Kirjoitti myös itse :)Tyttökin tykkää liimailla noita koristeita. Mies kävi itse asiassa hakemassa tänään uuden purkin liimaa...


Luovaa päivää!


11 kommenttia:

 1. Kiva kun vierailit blogissani , kiitos kauniista kommentistasi<3
  Kauniita kortteja olet tehnyt.
  Itse tykkään tosi paljon kun saan kortin.
  Harmi kun nykyään niin paljon lähetetään sähköisiä kortteja tai kaikista tökeröintä on textari. Olen säilyttänyt kaikki saamani kortit noin vuodelta 91. Varaston vintillä on pahvilaatikko täynnä kortteja ja kirjeitä.
  Tässä kotona on kivassa , sievässä laatikossa viime vuosien kortit. Tykkään selailla ja katsella millaisia kortteja kukin on lähettänyt , antanut.
  Nämä sinun korttisi on kyllä niin ihania, uniikkeja.
  Saaja varmasti ilahtuu.
  Kivaa keskiviikko päivää sinulle<3
  Luultavasti täällä hukutaan lumeen ellen mene tekemään asialle jotain , eli ulos!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja niin äidin kuin lasten tekemät! Minä kans tykkään tehdä kortit itse, harvoin ostan valmista korttia.

  VastaaPoista
 3. LeenaJohanna: muakin harmittaa, kun ihmiset on siirtyneet sähköiseen korttiin... Itsekin kerään kortit talteen, minusta kortti on monesti ihanampi juttu kuin itse lahja. Ja saa hymyn huulille :) Kiitos kovasti kehuista!

  J: Kiitos kommentista ja kehuista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja
  pitäs itekin taas joskus askarrella:)

  Paranemisia jalallesi<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Kaikki itsetehty on niin ainutlaatuista :)

  Omin kätösin tekeminen on mukavaa!! Itselläni on etuoikeus olla tekemisissä neljän ihanan ystävän kanssa, jotka jo vuosia ja vuosia ovat lähettäneet minulle itsetehtyjä korttejaan. Kaikki ovat tallessa ja niitä ihastelen ja inspiraatiota niistä haen. Niistähän se omakin innostus korttiväkertelyyn on saanut alkunsa =)

  Sähköiset kortit sekä nuo textarit ovat todellakin siitä tylsimmästä päästä, kun ystäviä sekä kavereita muistetaan.

  On ihanaa tehdä juuri tietylle ihmiselle ja ajatuksen sekä vaivan kera mukavaista lähetettävää. Tänäänkin lähti vaaleanpunainen kortti matkaan, valloittavan aitoa ihmistä tavoittelemaan.

  Teidän kortit on kauniita =)

  -Kirsikka-

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jamelia! On yllättävän rentouttavaa lasten kans askarrella, vaikka siitä hirveä sotku tuleekin. Meillä ainakin kaikki tykkää tästä hommasta :)

  Kirsikka: kiitos, että käyt kommentoimassa ja aina niin ajatuksella! Minunkin mielestäni kortit on niin ainutlaatuisia ja kertovat nimenomaan siitä, että toinen välittää. Ja voihan sitä joskus lähettää kortin muuten vaan. Ei tarvitse aina olla erityistä syytä!

  VastaaPoista
 7. Minä olen kanssa useasti miettinyt, että pitäisi tehdä kortteja varastoon. Usein korttien ja lahjojen hommaaminen on viime hetken puuhaa ja sitten tulee vaan napattua joku tylsä valmiskortti. Syksyllä ruskan aikaan ajattelin, että kerään lehtiä ja teen kortteja, mutta sekin unohtui.

  Pianhan se jalka on jo kunnossa.Mukava juttu!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kortteja ootte saanu aikaan.
  Ahkerukset =)

  Askartelu on meillä jääny niin liian vähäselle, että ihan hirvittää.
  Meillä askartelu on lähiaikoina ollut linjaa: Äiti tekee taikataikinan, niin tehkäähän jotain kivaa-painotteista.
  Pitääpä ottaa ihan niskasta ihteään kiinni ja suunnitella taas askartelutuokioita.

  Iloisia hetkiä sinne =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kaaponkammari ja onnenkyynel. Minusta askartelu on mukavaa puuhastelua lasten kanssa. Aika menee siivillä ja saa viettää lasten kanssa aikaa. Itsekin siinä rentoutuu, kun alkaa kortteja värkkäileen :)

  VastaaPoista
 10. Kauniin yksinkertaisia kortteja. Kyllä itsetehty kortti on persoonallisempi kuin kaupasta ostettu. Itsekin teen kortit itse, ja aina niistä vähän erilaisia tulee riippuen kortin saajasta :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kaisa kommentista! Kyllä minäkin omaan korttiini luotan yleensä ;) Mukavaa vkloppua!

  VastaaPoista