perjantai 28. tammikuuta 2011

Kirjoituspöytä pojalle

Nyt näyttää pahasti siltä, että meidän vanha sohva on menossa kaupaksi, joten olen katsellut pojalle kirjoituspöytää ja löysin sopivan Maisons du Monde -verkkokaupasta. Siellä on vaikka ja mitä ihanaa! Sitten, kun sohva on lähtenyt tilaan alla olevan pöydän ja samalla ajattelin tilata alla olevan tuolin hupun, joka toivottavasti sopii meidän vanhaan tuoliin. Mitäs pidätte pöydästä?

Pöydässä on laatikoita, joihin saa kirjoitusvälineitä ja muuta tarpeellista.

 

Kauniit tekstit sivuilla.Ja tällaisen tuolin olin ajatellut kaveriksi. Ihanat värit... Kuvat: Maisons du Monde.Kävely sujuu jo ihan hyvin kipsin kanssa, keppejä en ole enää tarvinnut. Myös jumppailut jalkaan ovat auttaneet, tällä hetkellä nilkka taipuu jo aika hyvin :) Pari päivää kyllä mietin, että miksi ihmeessä tällainen huono vuoden aloitus tuli meille ja sitten tartuin Anne Graham Lotzin kirjaan Vain yksin Jeesus. Olen lukenut kirjan kerran aikaisemmin ja aukaisin sen keskeltä ja sieltä sanat suorastaan syöksyivät silmiini:" Myrskyn keskellä olen levittänyt uskonsiipeni "Tuuleen", luottanut vain yksin Jeesukseen ja kokenut hiljaisia, arkipäiväisiä ihmeitä. -- Tuulten mukana liitely on ollut löytöretki, jonka aikana olen tajunnut, kuinka uskollinen Hän voi olla. "

Todellakin, elämässä tulee tällaisia myrskyjä vastaan. Jeesus ei ole luvannut, että uskoville ei tapahtuisi pahoja asioita, Hän on luvannut kulkea niiden läpi meidän kanssamme. Tähän voin minäkin luottaa: Jeesus kulkee kanssani läpi tämän jalan kuntoutuksen! Kukaan meistä ei kolhuitta elämästä selviä, mutta miten otamme ne vastaan? Lämpöä päiväänne!


27 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia. Kävin tuossa mainitsemassasi nettiputiikissa ja voi kun määki haluaisin sieltä tilata kaikkea, yhden tuolin ainakin ja nuita päällisiä, mutta ku mää en ymmärrä yhtään tuota kieltä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pöytä ja ihana tuoli :)
  Mulle tuli mieleen tuosta myrskyn läpi kulkemisesta tämä kaunis tarina:

  Jalanjäljet hiekassa

  Eräs mies näki yöllä unen. Unessa hän käveli rannalla Jeesuksen kanssa. Yhtäkkiä taivaalle ilmestyi tapahtumia hänen elämästään. Elämänsä jokaisen vaiheen kohdalla hän näki hiekassa kahdet jalanjäljet: omansa ja Jeesuksen.

  Kun hänen elämänsä viimeisinkin tapahtuma oli kulkenut hänen silmiensä editse, hän tarkasteli hiekkaan jääneitä jalanjälkiä. Silloin hän huomasi, että hänen elämänsä polulla näkyivät usein vain yhdet jalanjäljet - ja juuri silloin kun hänellä oli ollut kaikkein vaikeinta elämässään.

  Tämä kiusasi häntä, joten hän kysyi asiaa Herralta: “Herra, silloin kun päätin seurata sinua, sinä lupasit kulkea aina kanssani. Mutta nyt näenkin vain yhdet jalanjäljet elämäni vaikeimpien aikojen kohdalla. En ymmärrä, miksi jätit minut juuri silloin kun olisin tarvinnut sinua eniten.”

  Herra vastasi: “Rakas lapseni, minä rakastan sinua, enkä voisi koskaan jättää sinua. Yhdet jalanjäljet tarkoittavat, että silloin kun olit koetusten ja kärsimysten keskellä, minä kannoin sinua.”

  Ihanaista viikonloppua!! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaunis pöytä on :)
  Ihana kun voit sieltä tuollaisia tilata. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Tais tosiaan olla saksan kielinen tuo mun linkki. Kyllä sieltä varmaan englanniksikin kielen voi vaihtaa :) Siellä on tosiaan vaikka mitä ihanaa, mulla menis varmaan melkein koko yläkerran sisustus uusiksi, jos ois paljon rahaa :D

  Kati: Kiitos ihanampaakin ihanammasta kommentista! Tuo kertomus on mulle tuttu ja aina yhtä lohdullinen, kiitos siitä! Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  Wilhelmiina: Kiitos kommentista! Minuunkin iski heti tuo pöytä! Kattelin monia sivuja ja kuvastoja ja tuo on oikeastaan ainut, mistä oikeasti pidän! Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

  VastaaPoista
 5. Maria: Joskus meidät pysäytetään, mutta kaikella on tarkoituksensa ja ihan kaiken voi Jumala kääntää meidän parhaaksi. Paljon olet oivaltanut kirjasi myötä, ehkä se ei olis kolahtanut normaalitilanteessa. Minäkin olen kokenut arjen pieniä ihmeitä menneellä viikolla. Jeesuksen kanssa on ihana vaeltaa..

  Siunattua viikonloppua rakas ystävä!

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä ja tuolikin:)

  Kiva et jalka alkaa pikkuhiljaa
  parantua
  melko sissi oletkin<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 7. Juu, olen todennut tuon liikkeen hirmu vaaralliseksi eksyä, aina löytyy jotakin ihanaa. Harmi vaan, etten asu enää Ranskassa. :) Törmäsin blogiisi vasta pari päivää sitten, ja kivalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 8. Moikka, kaunis on pöytä ehdottomasti. Hassua, että ostin yhden näytetuolin, joka taitaa olla ihan sama kun tuossa burea pöydän kanssa ekassa kuvassa. Hih, maailma on pieni.


  Tosi ihana pöytä ja nyt menen katsomaan nettikauppaa.

  VastaaPoista
 9. Upea poyta! Voisin vaikka ottaa tuon itselleni. Tosin pienet tahmatassu pitaisivat huolen siita, etta poyta ei kauan olisi kaunis ja valkoinen...

  Loysin blogiisi toisen blogin kautta. Itsekin olen ulkosuomalainen.

  VastaaPoista
 10. Moikka Maria!

  Niin, kyllä taivaan Isä meistä aina huolta pitää, joskus vain koetellaan kovemmin ja taasen joskus vähän vähemmän...ja tuosta sitten mennään vain loppu vuosi ylös päin, vai mitä!!! Tosi mukava kuulla, että pääset jo kävelemään ilman keppejä!!!

  Johan on puoti, kovasti pidän pöydästä. Tiedätkö onko tuolla kaupalla oikein kauppaa siellä Saksassa?? Pienenä taka-ajatuksena, jos vaikka "blogimies" toisi jotain mukanaan!!! Tietkö, että siellä nääs oli ihan samanlainen lamppu 69,-, kuin täällä n.369,-????

  Mukavaa viikonloppua!!!

  Halit

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana pöytä ja tuoli..tänne kans :) Täytyykin mennä katsomaan tuonne nettikaupan puolelle..

  VastaaPoista
 12. Oih. Tuo pöytä sopisi meillekin!! Pitääpä heti laittaa hakuseen ja pitää silmät auki.

  Oikein mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 13. Marita: kiitos ihanasta kommentista! Kyllä tämä vielä tästä iloksi muuttuu. On muuttunut jo, kun pääsee kävelemään tämän kipsin kanssa. Kaikki on jo niin paljon helpompaa, kun ei tarvitse keppien kanssa kulkea! Siunattua viikonloppua sinullekin, Rakas ystäväni!

  Jamelia: Kiitos, kyllä itseni sissiksi välillä tunnenkin, kun hoidan asioita tämän jalan kanssa :)

  Avelina: kiitos, että tulit vierailulle ja jätit kommenttia! Ilahdutti minua :) Parasta tuossa kaupassa on, että hinnat ovat kohtuullisia ja kaikki tuotteet niin erilaisia kuin muualla.

  Kaaponkammari: kiitos, että kommentoit! Toivottavasti alkavat pian toimittamaan Suomeenkin nuita tuotteita!

  Johanna: kiva, että eksyit tänne! Tervetuloa uudemmankin kerran :) Kyllähän mua vähän jänskättää, että miten kauan tuo meillä säilyy ilman piirustuksia kylessä ;)

  Sanna-Riikka: Kyllähän meitä tosiaan aina välillä koetellaan. Nyt on tuntunut tämä ekstra-raskaalta, kun on joutunut ilman tukijoukkoja kaiken tämän kestämään. Kun kaksi vanhempaa on sairaana, ottaa aika koville hoitaa kaikki... Mutta kaikesta on selvitty hengissä! Valitettavasti Maisons du Mondilla ei ole kauppaa Saksassa... :( Ranskassa ja Belgiassa tais ainakin olla. Eivät Suomeenkaan toimita nettikaupasta. Oisko sun miehellä mahkuja tilata niitä tänne Saksaan työpaikalleen? Meidän miehen työpaikalle monet tilaa tavaraa, kun eivät ole kotona ottamassa niitä vastaan. Muksaa viikonloppua sinnekin halausten kera!

  Rilla: kiitos, että kommentoit! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 14. Heli: kiitos kommentista! Löytykö kaupasta mitään kivaa? :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos CosyCottage kommentista! :)

  VastaaPoista
 16. Todella kaunis pöytä! Tuli vain heti mieleeni sisareni 8-vuotias poika, kenelle he etsivät myös kirjoituspöytää, mutta siellä ei äidin romanttinen maku yhtään kohtaa pojan toiveita. Mutta sinullahan on tytärkin jos poika jossain vaiheessa pitää pöytää liian romanttisena.
  Kiva että jalkasi alkaa tuntua paremmalta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 17. kuulostaa kivoilta suunnitelmilta :)
  voimia toipumiseen edelleen!

  VastaaPoista
 18. Willa Rosa: voihan tosiaan olla, että jos poika ei tuota joskus halua, niin tyttö sen sitten omakseen saa :) Mutta luulen, että kyllä tuo pojallakin vielä pitkään menee! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  S: Kiitos kommentista ja tsempistä! :)

  VastaaPoista
 19. Eksyin ihastelemaan blogiasi ja kahlasin sitä taaksepäin hyvänmatkaa :)

  Kaunis pöytä. Sai miettimään saisiko meidän vanhasta kirjoituspöydästä maalaamalla samantyylisen. Täytyy muistaa tämä jos pöydälle vielä joskus tulee käyttöä.

  VastaaPoista
 20. No huomasinkin, että ei ole "kauppakauppaa" Saksassa, kun tuossa sitten tarkemmin sivuja selailin. Joo ja mein kavereita asuu Lybekissä, mies käy kyllä silloin tällöin Belgiassakin, mutta ei kauheen innoissaan ollut pikku kauppareissusta, joten pitää koittaa tilata tuonne kavereille:)

  VastaaPoista
 21. Ihana pöytä, ja tuoli!
  pikaista toipumista <3

  VastaaPoista
 22. Anttis: kiva, että eksyit sivuilleni, teretulemast uudemmankin kerran! :)

  Sanna-Riikka: Jep, pistähän kavereille tilaukseen! :)

  Kirsikka: Kiitos kommentista ja tsempistä! :)

  VastaaPoista
 23. Pikaista paranemista!

  Piano kommenttisi takia tänne löysin. Teillä on todella kaunis koti!

  Saako udella lisää pianosta: mistä piano on tehty ja näyttääkö se oikeasti yhtä hyvältä kuin kuvissasi?

  VastaaPoista
 24. Kiitos Vekarus kommentista ja tsempistä!

  Toki saa udella pianosta! Mun täytyy kyllä tunnustaa, että en yhtään tiedä, mistä piano on tehty... Se on kuitenkin kiiltävän valkoiseksi käsitelty ja näyttää juuri niin hyvältä kuin kuvissa. En vaihtais pois, niin kaunis se on.

  Tietysti oikea piano olisi parempi ja hienompi, mutta kyllä minusta digitaalipiano asiansa ajaa, kun on harrastelijoista kyse. Suosittelen lämpimästi! :)

  VastaaPoista
 25. Voi kaima, miten ihana yhteys sinulla on Isään ja luja usko ja luottamus. Sain rohkaisua myös kommentistasi blogiini. Todella on koeteltu minuakin... Luen harvoin näitä, mutta silloin nautin, kun on aikaa, Kiitos!

  VastaaPoista
 26. Kiitos sinulle Maria! Kyllä varmasti meitä kaikkia koetellaan, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Eilen luin Aamun sana - Jumalan puhetta lapselle -kirjaa ja siellä oli ne ihanat sanat, jotka juuri silloin halusin lukea: kenellekään ei anneta enempää kuin jaksaa kantaa! Ihania talvipäiviä!

  VastaaPoista