tiistai 18. tammikuuta 2011

Eteinen

Eilen oli meidän kylällä tarjouksessa peilejä n. 15 euroa/kpl, joten mies kävi meille kaks hakemassa. Me valittiin tällaiset kulutetut kultaiset kehykset. Toinen peili meni eteiseen ja toinen makkariin. Mies on ihan hermona, kun "keksin" sille tekemistä, kuten reikien porailua seiniin :) Kaikkien mielestä mun pitäis höllätä ja antaa vaan olla, ettei mies väsähdä liikaa tämän kuuden viikon aikana. Siis mitä ihmettä? Minä teen ihan kaiken saman normaalisti ja vähän ylikin, eikä kukaan silloin sano, että pitäis vähän höllätä. Oletetaanko meiltä naisilta jotenkin enemmän? Siinä on kuulemma miehelle tarpeeksi hommaa, että hoitaa lapset ja käy kaupassa. Erään mielestä miehen pitää muistaa huolehtia myös itsestään eikä "uhrautua" vain perheelle. Minähän en tietenkään ole uhrannut yhtään mitään, kun olen ollut monta vuotta kotona hoitamassa lapsia...

Minä olenkin sitten nyt itse siivoillut ja tehnyt ruuat, onnistuuhan se yhdelläkin jalalla :) Itseänikin ärsyttää, että joutuu pyytämään mieheltä apua askareisiin, mutta en minä itse ole tätä kipsiä jalkaa halunnut! Mies ei kyllä ite ole kauheasti valitellut työmäärää, kuitenkin koitan tässä itse tehdä niin paljon kuin mahdollista. Sori avautuminen, mutta ihmisten kommentit on välillä niin käsittämättömiä. 

Nyt niihin eteisen kuviin:

Peili on ihanan kulunut
Ja juuri sopivan kokoinen kenkäkaapin yläpuolelle
Kultasävyinen käy hyvin siniharmaan seinän kanssa...
Peilin alapuolella on valkoinen kiiltävä kenkäkaappi, johon keskelle tulee valot.
Kenkäkaapin päällä on (tai siis oli vielä tänään :) ) pentikin lasilyhty, johon lapset ovat ulkoilureissuiltaan tuoneet kiviä (joista äiti on huolinut vaan parhaat).Kaapin päällä on myös Salzburgista joskus ostamani kynttilät, joita en ole raskinut avata paketista :)

Ovea vastapäätä olevalla seinällä on Suomesta ostetut sydännaulakot, tytölle vaaleanpunainen...
...ja pojalle vaaleansininen.Leppoista iltaa!


11 kommenttia:

 1. Kaunis peili ja mukavasti kulutettu pinta. Kivaidea tuo kenkähyllyn keskellä oleva valo.

  Niin ainahan meiltä naisilta vaaditaan hiukan enemmän, vaiks pääkainalossa niin silti on painettava tukkaputkella ;)

  VastaaPoista
 2. kyllä me naiset venytään ja vanutaan...minulla samantyyppinen kuin tuo Pentik lasilyhtysi, nyt sainkin kivan idean laittaa sinne pikkukiviä! Lepposita iltaa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Helpottaa, kun antaa tulla höyryt ulos!

  Toisinaan todellakin saa ihmetellä, mistä kanssakulkijoiden "viisaudet" oikein pulppuavatkaan! Juuri tässä sinun tapauksessasi tyyliin "älä nyt TURHAAN miestäsi kuormita ylimääräisillä puuhilla liikaa, ylirasittuu poloinen".

  Teidän arki, teidän koti ja askareet sekä lapsoset. Jokainen hoitakoon oman reviirinsä. Eikä miehesi varmastikaan valita, kuten mainitsitkin, sillä lopulta kyseessä on teidän koko perheen hyvinvointi.

  Itsellänikin on vaikeaa pyytää apua, vaikka sitä silloin tällöin tarvitsee itse kukin. Kynnys pyyntöön on vain kovin korkea.

  Illanjatkoja =)

  -Kirsikka-

  VastaaPoista
 4. naisethan ovat ilmeiseti niitä oikeita teräsmiehiä (naisia) :))
  ihana pentikin lasilyhty, kodikas!

  VastaaPoista
 5. Heippa pitkästä aikaa

  Luin taaaksepäin kuulumisiasi ja kylläpäs sinun uusi vuosi on alkanut ikävissä merkeissä.Toivottavasti jalka paranee kuntoon.

  Kovasti olet touhunnut siellä,sellaisia me naiset ollaan.Ei yksi kipsi pysäytä.

  Kaunis eteinen ja peili sopii hyvin paikalleen.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 6. Meitä ihmisiä on niin monenlaisia..jotkut osaavat kyllä sanoillaan satuttaa mutta emme lannistu niistä, emmehän? Kaunis peili ja sopii oikein hyvin tuohon kenkäkaapin yläpuolelle :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis peili.
  Ei kannata välittää ilkeistä kommenteista.
  Meitä on niin moneen junaan.
  Hienoa kun jaksat puuhailla.
  Niin kauniita kuvia taas.

  Kivaa viikonjatketta<3

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kannustavista kommenteista! Meidän naisten tosiaankin pitää venyä ja vanua moneksi. Ihmisten kommentteja ei tosiaan kannattais ottaa niin vakavasti, tuli vaan semmonen olo, että mun jaksamisella ei ole mitään väliä, kunhan mies ei vaan rasitu liikaa...

  Teki kyllä niin hyvää vähän avautua! :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 9. Onko kenkäkaappi teetetty vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkäkaappi on tilattu Ottosta (www.otto.de). Kävin pikaisesti kurkkaamassa heidän sivujaan, enkä kyllä ihan samanlaista löytänyt, mutta paljon on muita kenkäkaappeja kyllä tarjolla! Toiv. tästä oli apua :)

   Poista
 10. moi mistä kenkäkaappi on ostettu

  VastaaPoista