torstai 20. tammikuuta 2011

Makkaria

Meidän makkarissa nyt ei paljon nähtävää ole. Se on pieni ja ahdas. Tietäisin tasan tarkkaan, mitä sinne haluaisin, mutta enää puuttuu "vain" pari tonnia rahaa :D En ala päiväpeitettäkään enää tuohon sänkyyn uutta ostamaan, kun haluan koko sängyn jossain vaiheessa vaihtoon. Pakko varmaan vuoden sisään ainakin patjat uusia niin samallahan siinä sänkyki menee :) 

Makkarin seinähyllyn päälle laitettiin toinen peileistä ja siihenhän se kyllä käy. Ensin ajateltiin laittaa se seinään, mutta mies (siis tosiaankin mies) keksi, että peilihän voiskin olla siinä hyllyn päällä. Ja keksi jopa laittaa kaksipuolista teippiä, ettei peili pääse valumaan tai kaatumaan. Kyllä isi osaa ;) 

Se eteisen lyhty siirtyi sitten makkariin ja ihanasti liekki heijastuu myös peilistä. Me like! :)Peili ja lyhty läheltä...

Ja vähän kauempaa.
Peilin kautta näkyy vähän meidän sängynpäätyä ja tyynyjä. Sängyn yläpuolella on meidän häätaulu.Kynttilöillä saa ainakin tunnelmaa.


Valoisaa päivää!


10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää makkarinne, tosi tunnelmallisen näköinen ja ihanat sävyt.

  VastaaPoista
 2. Heissan Maria ja kiitos viimeisestä =)

  Minusta on mukavaa tallustella täällä blogimaailmassa ja jättää käynnistäni merkki.

  Meillä meni sänky vaihtoon noin kolmisen vuotta sitten. Patja oli siinä kunnossa, että miehen selkä alkoi itsestään ilmoittelemaan ikävällä tavalla. Hankittiin Hästens ja vaikka hinta silloin kirpaisikin on ollut joka euron arvoinen, niin makoisia unia ollaan siinä vedelty ;)

  Sängynpääty oli kauan hakusessa, kunnes eteen osui ajanpatinoima itsetehty nelipeilinen ovivanhus. Todellinen löytö. Putsattiin, hivenen hiottiin ja levitettiin väritön mattalakka päälle. Sopii, kuin nenäpäähän sängynpäädyksi. Tyytyväisiä ollaan!!

  Hyvältä tuo teidän makuusoppi näyttää näin kuvien välityksellä. Rauhallisen sekä seesteisen oloinen.

  -Kirsikka-

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen on makkarinne :)

  VastaaPoista
 4. Minusta myös teidän makkarissa on rauhaisa ja hyvä tunnelma. Tuo peilin laittaminen tuohon lipaston päälle oli loistoidea!

  VastaaPoista
 5. Hauska toi "kyllä isi osaa", tuli mieleen sellanen samanniminen sarja, joka muistaakseni näytettiin uusintana tuossa 90-luvulla...siinä kanssa isi "todellakin osasi", mutta teillä siis isi osasi oikeesti ja ei hullumpaa laittaa peiliä hyllyn päälle.

  VastaaPoista
 6. Nice :) Täytyy kehaista tuota moottorisänkyä, se on kyllä ollut hyvä hankinta ja oli suhteessa edullinen. Tosin en nyt tiedä paikallisia hintoja.

  VastaaPoista
 7. Kaunis makkari! Meidän makkari on edelleen ihan keskeneräinen. Yhdellä seinällä on tehosteena mustapohjainen tapetti, jota rakastan, mutta en meinaa keksiä sitten millään, mitä vastakkaiselle seinälle tekisi. Valkoinen on ihan liian pliisu, mutta kuitenkin mustan tapetin kontrastiksi haluaisi jotain vaaleaa. Meilläkin pitäisi vaihtaa sänky, mutta kunnollinen ei ole mikään edukas hankinta, joten sekin on edelleen to do-listalla.

  Myös edellisen postauksen kortit ovat ihania, mäkin tykkään tehdä kortit itse, mutta ne ei ole läheskään aina yhtä taidokkaita kuin nuo sinun tekemät.

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköistä makkarissa ja eteisessä! <3
  Ja upeita noi kortit!!Itsetehtyjä kortteja on niin mukava saada! <3

  Mukavaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikista kommenteista ja kirsikalle iso kiitos tunnustuksesta!

  Ihana, että jaksatte kommentoida, nämä piristävät päivääni! :)

  VastaaPoista