tiistai 9. elokuuta 2011

Hurahtanut Riviera Maisoniin...

Uhoamisesta huolimatta, tilasin sitten sen RM:n serlarullatelineen. Mies katto mua hieman pitkään, kun paketti saapui. Piti aika kauan perustella, miksi sitten kuitenkin tilasin sen, vaikka olin just edellisellä viikolla paasannu, kuinka epäkäytännöllinen tuo on :) Oikeasti pidän hirveästi tuosta muotoilusta ja hintakin oli just sopiva. Tämä oli eräässä hollantilaisessa nettikaupassa alessa ja hinnaksi jäi alle 30 euroa. Oli siis ihan PAKKO! Me joka tapauksessa tarvittiin uus serlarullateline, kun aikasempi veti jo viimeisiä säveliä, ja eikä tuota paljon halvemmalla paremman näköistä saa.

Täällä on ollut kyllä vaihtelevat säät. Perjantaina, pojan jalkapallon jälkeen, tuli kyllä sellanen ukkosmyrsky, että oksat pois! Siis ihan kirjaimillisesti, kaikki oksat pois. KAIKKI mun kukat ja yrtit parvekkeella kuoli. Satoi raketa enemmän kuin olen koskaan nähnyt. Puita kaatui, pihlajanmarjat tippui puista, luumupuussa ei ole enää juurikaan lehtiä... Kyllä pistää hiljaiseksi tällaisten voimien edessä!

Tänään olen menossa Ikeaan ostamaan pari hyllyä (toivottavasti vain ne hyllyt ;). Katsotaan, mitä löytyy!On se vaan nätti!
Millonkahan raskin tuon etiketin tuosta irrottaa :DPojan ekat jalkapalloreenit. Onneksi äitiä vielä tarvitaan <3Poika ja pallo.
Rännit ei pystyny kaikkea vettä ja rakeita vetämään, joten kaikki tuli yli - meidän parvekkeelle. Lainehti koko parveke. Kaikki kukat irtos ja hukku.
Rakeita satoi 20 cm meidän partsille! Talvi keskellä kesää. Ja seuraavana päivänä oli 27 lämmintä...Tässä kuva vielä kutsumattomasta vieraasta, joka eilen tervehti minua hyvin äkäisesti, kun siivosin parveketta. En tienny, että oravat voi edes äänellä niin :)

Loisteliasta viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Huh,huh,onpas siellä tullut rakeita.Uskomatonta.Kyllä tuosta ei voi mitkään kukat selvitä hengissä.
  Nyt on ollut kovia ukkosmyrskyjä täälläkin.Meidän mökillä katkesi kuusesta latva ja tuuli niin että puutarhakalusto lähti lentoon.

  Ihana rullateline.

  Lueskelenkin tässä samalla sinun kuulumisia kesän ajalta.On ollut niin vähäistä tämä meikäläisen bloggailu että monta kivaa blogia on jäänyt käymättä.

  Mukavaa viikonjatkoa sinne.

  VastaaPoista
 2. Hui kamala, mikä myräkkä siellä ollut!! Onneksi oltiin Suomessa tuolloin, paitsi, että ei meidän terdellä kyllä moisesta ole merkkejä...kukat hengissä jne.
  Ei kyllä voi kesästä juuri puhua näitä meidän (Saksan) tän kesän säitä miettiessä!
  Ihana poika ja pallo...maasta se pienikin ponnistaa ;)
  Kaunis tuo RM:n rullateline...meilläkin ollut jo kauan hankintalistalla uusi, mutta haluaisin seinään kiinnitettävän. Vielä en ole mieleistäni löytänyt...tai olen kerran, ja oli vielä yhdessä nettikaupassa alessa kympillä! Minä tyhmä vitkuttelin (en tosiaankaan hinnan takia!) ja nyt niitä ei enää ole missään :(
  Mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, aikasta äkänen raekuuro ollu ja orkku ;)

  Talouspaperitelineestä..
  Mulle kävi tuo sama sillon,
  ku uutuutena tuli lähi sisustusputiikkiin.
  Perustelin itelleni, miksen tarvitse.
  Meillä ei käytetty sillon edes talouspaperia ;)

  Mutta se vaan oli just mun juttuni ja se vaan väkisin lähti kotiin mukaan=)
  Ja on se kyllä ollu hintansa arvonen
  ja talouspaperiakin oon oppinu vähän jopa käyttämään.

  VastaaPoista
 4. Apua miten paljon rakeita... Hui, nuo luonnonvoimat ovat pelottavia!

  Minä ostaisin Rivieraa enemmän jos niiden hinnat edes puolittuisi, näillä hinnoilla pitää tarkaa aina harkita mitä heiltä ostelee ;) Onneksi paljon muuta kivaa on markkinoilla, heh! ;)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi mahoton, että on tullut rakeita!

  Ihana on kertakaikkiaan...siis tuo talouspaperiteline...☺

  VastaaPoista
 6. Nyt uskon, että talouspaperirullateline voi olla kaunis! Ei haitanne, vaikka joutuu rullaileen irti, kyllä se on sen arvoista :) Uskomattomat kelit ovat olleet - hui! Siunattua viikkoa teille sinne <3

  VastaaPoista
 7. RM! =) Ihanat jäätelökestit teillä ollut!

  VastaaPoista
 8. Oho mikä raekuuro!! :) Kukkaparat!!
  Mulla on myös tuo talouspaperitelinen ja oon tykännyt kovasti. Ei tuota ruuvaamista enää ees huomaa..=)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti kaikista kommenteista! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo RM:n teline. Itse metsästin sitä kesällä Suomesta, mutta ei ollut RM:n Hesan liikkeessä. Sitten tuli vastaan melkein samanlainen ja hinta oli 20 euroa halvempi, joten se kotiutui sitten meille. Ehkä napsaisen joskus siitä uudosta tulokkaasta kuvan blogiin :)

  VastaaPoista