tiistai 13. syyskuuta 2011

Tyttöjen leikkejä

Tytär sai serkultani Suomessa Helinä-keiju dvd:n ja nyt pieni prinsessa on aivan hurahtanut keijuihin. Hän keräilee pieniä keijuja ja viime kuun hyvästä käytöksestä halusi valita lelukseen Helinä-keijun kodin :) On nämä minustakin kauniita, kimalletta ei kyllä ole säästelty :D
Helinä-keiju ja hänen kotinsa.
Minä pidän tästä keltapukuisesta keijusta, jotenkin nuo siivetkin ovat tosi kauniit.
Kodin kattokin on kimalteen peitossa. Millä teillä leikitään mieluiten?


Syksyisiä auringonsäteitä!

11 kommenttia:

 1. Voi miten ihana keijukaistalo! Täällä kuvia kanssani ihastelee myös 3-vuotias tyttäreni. Heti sanoi että äiti mäkin haluan tuollaisen Helinän kodin... :)

  Olen blogisi tuore lukija, löysin tieni tänne tänäaamuna toisen blogin kautta ja päätin heti liittyä lukijaksi :) Kaunista syksyä Sinulle toivottaa

  JohannaMaria

  VastaaPoista
 2. JohannaMaria: Kiitos vierailusta ja kauniista kommentista! kiva kuulla, että tyttäresikin piti Helinä-keiju postauksesta :) Kaunista syksyä sinnekin!

  Irmastiina: Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 3. Aikoinan kun oma tyttäreni oli pieni, meillä katsottiin myös videolta noita keijuja, mutta silloin ei vielä ollut tummaihoista keijua.Peter Panissahan on Helinä keiju.
  Voi onneksi olen säästänyt kaikki wanhat videot ja barbit sekä ponit koteineen, jos joskus vaikka olisi toinen pieni leikkijä niillä, paitsi, että videoita on vaikea enää katso kun ei ole masiinaa mihin sen työntäisi, mutta voihan sellaisen hankkia.Niin ja on meillä myös melkein kaikki Disneyn piirretyt, siis tyttöjen, Prinsessa Ruususet, Lumikit, Tuhkimot sun muut, niitä oli mukava tyttären kanssa katsoa, muistan kun hän sai joulupukilta Bambin, hän ei tykännyt siitä ensinkään, kun sen Bambin äiti kuoli...
  Voi niitä aikoja...
  Mites teillä siellä on ilmat hellineet vai onko ollut yhtä sateista vieläkin, täällä on ihan karmea keli tällä hetkellä , vettä tulee vaakatasossa ja taitaa alkaa tuulemaankin. Yäk..
  Se on sitten sisäliikuntapäivä tänään.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle Maria.

  VastaaPoista
 4. Kiitos niin ihanasta viestistä Tuija! Meillä ei tyttö tykkää muuten katsoa tv:ä ollenkaan ja dvd:stä Helinä-keiju on ainoa, jota haluaa katsoa. Siis en mitenkään valita, minusta on hyvä, että lapsi ei vahtaa telkkaria koko aikaa. Jos joskus katotaan leffaa koko perhe, niin tytön suu käy koko ajan ja kommentoi vaan kaikkea ja kertoo tarinoita :)

  Täällä on ollut upeat säät taas pitkään. Viikonloppuna oli 28 astetta molempina päivinä ja tänäänkin hivutaan 25 asteeseen. Vähän tuulista on ollut, mutta pääasia, että aurinko paistaa. Vaikka kyllä viileämpiä ilmoja odotan. Olisi kiva läheteä joku aamu kuvailemaan, kun viilenee ja ruska alkaa!

  Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Tervehdys pitkästa aikaa! :)
  Meillä suosikkileikkejä on 7 v tytöillä PetShop-leikit, Barbiet ja Bratzit sekä pehmolelut on kanssa suosittuja, varsinkin kaikki koirat ja kissat ym. Niitä on niin kiva hoitaa :)

  Voi, kateeksi käy noita teidän ilmojanne! Täällä sataa jo ties monettako viikkoa putkeen :( ja aina vaan käy kylmemmäksi. Nyt saa jo lämmittää takalla päivittäin.

  Mukavaa viikkoa teille sinne!! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloisia. Kerrohhan tyttärellesi terveiset täältä suomesta Helinältä. *Mistä tietää vaikka täällä olisi itse Helinä-keiju!!:)*

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kati kommentistasi! Luulen, että meilläkin alkaa pikkuhiljaa Barbit tulemaan kuvioihin. Mies toi viime talvena amerikasta yhden, mutta ei tyttö ole sillä vielä kertaakaan leikkinyt :) Pehmoleluista meillä on suosittuja puput.

  VOih, kun oiskin takka, millä lämmitellä. Kateeksi kyllä teitä käy! Olen salaa yhtä elektronista takkaa haaveillut, mutta haaveeksi taitaa jäädäkin... Mukavaa viikkoa sinnekin!


  Helinä(-keiju): kiitos kovasti kommentista! Sai minut hymyilemään :)

  VastaaPoista
 8. Oi kun ihana!!
  Tuollaista ei meillä olla näytettykään, vaikka Emilia yleensä löytää kaikki uutuudet. Pitää oikein "laittaa korvan taa" kun joululahjoja mietin ;)
  nimim. toisen keijukaislapsen äiti

  VastaaPoista
 9. Kiitos mustakissa!

  Mia: Täällä oli yhdessä kaupassa aika paljon valikoimaa Helinä-keiju-jutuista, mutta muissa kaupoissa ei juuri olekaan ollut...

  VastaaPoista