torstai 1. syyskuuta 2011

Tilikkupeitto

Mulla on ollut tässä jo jonkin aikaa tekeillä tilkkupeitto tytölle ja vihdoinkin sain sen valmiiksi. Tähän menikin hirveästi aikaa, kun tein ensin tuollaisia täytettyjä kuvia, jotka sitten harsin kiinni tilkkuihin. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja niin on tyttärenikin, joka meni heti peiton alle pupun viereen, kun se oli valmis :)
Peiton sävyinä vaaleanpunainen (ylläri), vaalean vihreä, valkoinen ja harmaa.Mitäs ompeluprojektia sitä sitten keksis..?!


Leppoista päivää!

11 kommenttia:

 1. Ihana!! Olet nähnyt valtavasti vaivaa, kun olet nuo käsin tuohon ommellut, mutta ihana juuri tuo kolmiulotteisuus peitossa.:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja todella paljon aikaa mennyt sinulla tuohon :) Mitähän sitä tekisi, minulla olisi vaikka kymmenen projektia työn alla -jos joskus tekisi loppuun ne kaikki :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Aivan upea peitto.Tilkkutöihin menee jo itsestäänkin aikaa,saati että tekee jotain ylimääräistä niihin.Upeat kuvat olet laittanut peittoon.

  Täälläkin vähän katsellaan taas kankaita,josko ehtisi vaikka peiton tekemään.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Christina: Kiitos! :)

  Wilhelmiina: Kiitos kovasti! Tuntuu kivalle saada positiivista palautetta tuollaiselta alan ammattilaiselta! :)

  JaanaElina: kiva, kun tulit pitkästä aikaa vierailulle! Syyskankaita olen itsekin vähän katsellut. Tekisi mieli ommella lapsille takit, mutta katsoopa, löytyykö kivaa kangasta.

  Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Oikun ihanan peiton olet ommellut. Tänään just töissä näin kivan kissakassin mihin oli aplikoitu kissa, häntä oli ommeltu koristeompeleella ja kissaan oli ommeltu aika monta nappia. Vaikea näin selittää mutta jos innostun ompelemaan laitan kuvan blogiini.
  Mukavaa viikonlopua ja kiva kun taas päivittelet! Luen blogiasi ahkerasti mutta olen ollut niiin laiska kommentoimaan viime aikoina.
  kristina

  VastaaPoista
 6. Tosi mukava, että jätit kommentin Kristina! Samoin: käyn blogissasi ihastelemassa kauniita kuviasi usein, mutta aika harvoin jätän puumerkkiä. Toivottavasti saan nähdä tuosta kissakassista kuvan, tyttö varmaan sellaisesta tykkäisi :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana peitto! Tosilla vaan on taito hyppysissÄ!

  VastaaPoista
 8. Kaunis peitto! Olet kyllä taitava ompelija.

  VastaaPoista
 9. Kiitos mustakissa ja allidaalia! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana peitto. katse kohdistuukin heti noihin täytettyihin kuvioihin.

  VastaaPoista