perjantai 16. syyskuuta 2011

Syksy saapuu

Syksy saapuu kovaa vauhtia ja tänään aamulla oli vain 7 astetta lämmintä, hrrr. Päivisin olemme vielä saaneet nauttia lämmöstä, siinä 23-25 astetta on just ihana syyskeli :)

Jonkin verran olen jo lapsille syys/talvivaatetta hankkinut. Isoimmat, eli toppavaatteet on vielä hankkimatta. Kyllä sen verran lunta tulee joka vuosi, että lapset tarvitsee kunnon toppa-asut, joilla lumessa peuhata. Tuntuu typerältä tilata nyt talvivaatetta, kun ulkona tarkenee t-paidalla, mutta jo kuukauden päästä voi kaikki olla kaupoista loppu (kokemusta on siitäkin...) 

Viime viikolla ostin lapsille talvikengät, tosin nämä on enempi hienosteluun kuin ulkoleikkeihin.  Näitä pidetään sitten kyläilyreissuilla ja kaupungilla. Hyvät löydöt oli molempien kengät. Pojan hupparista vielä kuva, kun jäi viimeksi laittamatta ja tytölle ostin lähikaupasta kauniin villatakin.
Tytön villatakki ja kengät.

Villatakissa oli kauniit kirjailut ja napit.Kengissä on ylhäällä pehmeä karva.

Ja kauniit perhoskuvat.
Pojan huppari on kivan rouhea.
Karva hupussa tekee siitä tosi pehmoisen.
Kengissä on karva sisällä.
Pojalle sopivat tekstit ja värit.
Ja kauniit koristevetoketjut myös ulkopuolella.

Joko teillä on talvivaatteet hankittuna?


Iloista viikonloppua!


9 kommenttia:

 1. Tosi kivat jutut olet löytänyt molemmille! Nuo tytön saappaat on sitten tosi-tosi söpöt!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Minustakin nuo tytön saappaat on ihanimmat :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia olet tehnyt! Meillä on vielä kaikki talven hankinnat lapsille tekemättä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna! :) Ei meilläkään tosiaan vielä toppavaatteita ole ostettu, pitäis kai pikku hiljaa laittaa topinäksi...

  VastaaPoista
 5. Voi, mitä löytöjä! Kaikki!
  Emilia istui vieressä ja piirteli. Hän näki teidän tytön kengät ja huusi, mäkin haluun tollaset:) Aivan ihanat kyläilykengät.
  Meillä on vielä kaikki hankkimatta. Katselemassa kävin, mutta joudun kyllä lähtemään muualle ostoksille, jos tänne kaupunkiin ei tule vaatteita lisää. Tarjonta oli tosi huono:(

  VastaaPoista
 6. Voi unelma, mitä kenkiä! Löytyisipä täältä meidän kaupungistakin tuollaisia, mutta ei. Noita iänikuisia Kuomia kaupat pullollaan.

  Olivia

  VastaaPoista
 7. Ompas taas kauniita kenkiä ja vaatteita. Sun postaukset on aina niin kauniita ja näkee, miten teillä lapsista huolehditaan. Kun lapsesi kasvavat isoiksi, he osaavat varmasti arvostaa noin ihanaa ja rakastavaa äitiä!

  Ihanaa viikonloppua!

  T. Veera

  VastaaPoista
 8. Moikka, mulla on sulle yllätys mun blogissa! ;D

  VastaaPoista
 9. Mia: eihän teidän auta, kuin tulla tänne ostoksille, että tyttö saa mieleisensä kengät! ;)

  Olivia: Kyllähän ne kuomat on käytännöllisiä, vaikka ei taida tosiaan se kauneus olla niissä se ykkösjuttu :)

  Veera: Hui, että saitki mut iloiseksi! Kiitos kovasti aivan ihanasta viestistä... Onneksi olen voinut kaikkeni lapsilleni antaa. Kotiäitiys on ollut minulle sydämen juttu ja kiitollisuuden aihe. Voivat lapset sitten tosiaan isompana kiittää/syyttää mua, että tämmöseksi meidät kasvatit :D

  New England Rose: Kiitos kovasti, kävin kurkkaamassa!

  VastaaPoista