lauantai 21. tammikuuta 2012

Talvinen ulkoilupäivä

Huomenta! Täällä koko perhe heräilee juuri päikkäreiltä :) Käytiin heti aamusta hiihto-kelkkaretki ja se vei mehut koko sakista. Lunta oli yöllä satanut reilusti ja koko aamun satoi lisää. Lopuksi tuli jo niin kovasti lunta, että piti kamera piilottaa reppuun ja unohtaa loput kuvaukset. Huomenna on pojan ensimmäinen jalkapalloturnaus ja ainakin äitiä jo kovasti jännittää (ja varsinkin isiä, joka on luvannut mennä auttamaan järjestelyissä jo klo 7 aamulla!)



Kelkkaretki alkoi tästä. Tytön uusi kaulahuivi löytyi viime viikolla Münchenistä. Oon vaan niin kovasti tykästynyt vanhaan roosaan ja sitä on melkein kaikissa tytön vaatteissa nyt...








Mäkeä ylös, joulupukin tuomilla suksilla tällä kertaa.



Lunta tuli niin sakeasti, että ei kameran oli hankala tarkentaa. Olisi pitänyt objektiivi vaihtaa, mutta tuossa kelissä en alkanut edes yrittämään...



Yllätävän hyvin sujui neidiltäkin hiihto.



Ja sitten laitettiin sukset odottamaan hetkeksi, kun kaivettiin eväät esille.



Kaakaota, kaakaota :)




Eväät oli hyviä!










Lasten joululahjaksi saamat termarit ovat olleet kovassa käytössä. Tytöllä (yllättäen) pinkki termari ja pojalla raidallinen "Wickie" (en tiedä, onko tuo hahmo tuttu suomalaisille..?)



Halusin mukeiksi ottaa Impressionenista tilaamani pilkulliset mukit. Tykkään niistä kovasti!




Levollista viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat...taas!!!
    Vanha roosa On ihana väri...☺

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia!! Ja komppaan Irmastiinaa, vanha roosa on aivan ihana väri:) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Samaoilla linjoilla kun muutkin ;) Aivan ihania kuvia taas :)
    Ja tuo teidän neidin lakki on oikein mun makuun :)

    VastaaPoista
  4. Ihana retki teillä ollut:)
    Kauniita kuvia.
    Missäs meijän Hollannin talvi viipyy?.
    Laittakaas meillekin lumilähetys:P

    Jamssi

    VastaaPoista
  5. Moi,

    oletteko ostaneet lasten sukset täältä?
    Mietin vaan jokohan tuolle 3,5 vuotiaalle kantsis sukset hommata.

    T. Forstenried :)

    p.s me käytiin eilen äänestämässä, ei teitä näkynyt.

    VastaaPoista
  6. Moikka,

    Juu, sukset tilattiin Amazonista: http://www.amazon.de/Summit-Kinder-Skisatz-verstellbar-Farben/dp/B000SE5Z1C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1327592749&sr=8-2

    Ei pahan hintaiset ja välttää kyllä sen 2-3 vuotta, mitä täällä saa "talvella" suksia käyttää. Varmasti voi jo 3,5 vuotiaan kans kokeilla. Meillä tyttö on nyt reilu 4 ja ihan hyvin sujui.

    Mies on Ulmissa töissä, niin käydään sitten viikonloppuna yhdessä äänestämässä näillä näkymin. Pitais pojalle käydä koulureppua samalla katteleen ennen kuin sesonki alkaa ja hinnat nousee...

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Ei ole pahan hintaiset. Luuletko että nuo siteet (muovia?) kestää myös vähän kovempaakin pakkasta?

    Mä kun luulin, että koulureput on aina yhtä pirun kalliita ;)

    Terkuin,
    Sari

    VastaaPoista
  8. Pakkasesta en kyllä osaa sanoa. -8 asteessa kesti, enemmästä ei ole (onneksi) kokemusta... Siteet on aika lyhyet, joten poika ei voinut paksumpia talvikenkiä niihin laittaa, piti vaihtaa ohuemmat. Toisaalta siteet piti sitten hyvin, vaikka muutaman kerran poika pyllähtikin komeasti.

    Eilen katselin netistä koulureppuja ja halvin sitä sorttia, mitä poika haluais (leijonakuningas), oli n.105 euroa :O Mutta pitää tosiaan vielä kaupungilta katsoa jostain muualta kuin Kaufhoffilta (eilen kävin ja hinta oli 130 egee). Onneksi ei tarvi kuiteskaan molemmille lapsille yhtä aikaa ostaa, tässähän menis vararikkoon ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos paljon infosta! Minkä kokoinen jalka pojallasi on?

    Kävitkö katsomassa jo Müllerillä reppuja? Ainakin syksyllä niillä oli valikoimaa. (Tal)

    Mä luulen että lukijasi saavat hieman väärän kuvan meidän talvesta täällä ;) ihan kuviesi perusteella voisi päätellä että lunta on maassa koko ajan.

    Terkuin,
    Sari

    VastaaPoista
  10. Pojalla taitaa olla nyt kengän koko 28-29. Lähinnä ongelma oli se, että toiset kengät (joita hän käyttää ulkona leikeissä) on sellaset paksut saappaat ja kärki on tosi leveä eikä side meinannut mennä kiinni. Mutta onneksi on tuota kenkävarastoa, niin vaihdettiin toiset :)

    Kiitos vinkistä, pitääkin käydä lauantaina Müllerillä katsomassa valikoimaa! En tosiaan oo käyny muualla kuin pikaisesti Kaufhoffilla ja järkytyin hinnoista niin, että ajattelin, että kyllä nyt netistä halvemmalla saa (yleensä saaki). Voi vaan olla, että viime vuoden mallit on menny ja uudet on vasta tulossa. Toivotaan, että joku kiva vielä ois tallella...

    No, onhan tuolla ulkona vähän lunta ja pakkastakin oli koko päivän :D Ja huomenna pitäis tulla lisää lunta, että päästään taas hiihtään. Kovasti kyllä jo kevättä odotellaan, että mun puolesta talvi vois olla jo ohi!

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  11. Kiitos tunnustuksesta! Koitan ens postaukseen muistaa laittaa sen eteenpäin!!

    VastaaPoista