keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Blogeja, joita kannattaa kurkata

Huomenta! Minulta on monesti kysytty, että mitä blogeja käyn itse lukemassa. Täytyy myöntää, että nykyään käyn tosi vähän lukemassa toisten blogeja. En oikein ehdi ja en oikeastaan edes halua istua pitkään koneella. Joskus tulee selattua listaa ja käytyä kommentoimassa, mutta aika harvoin. Muutama suosikki blogi on ollut alusta asti, mutta niissäkin aika harvoin tulee enää käytyä. Viime aikoina olen kuitenkin löytänyt pari blogia, joihin toivon teidänkin tienne löytävän.Ensimmäisenä blogi tulevan kesän morsiamille. Ystäväni on menossa kesällä naimisiin ja hän pitää blogia, johon kerää kaikkia asioita, jotka morsiamia (ja ehkä myös sulhasia) saattaa kiinnostaa (kampaus, puku, hääpaikka, kuvaus yms.). Hänen blogiinsa The Northern Bride pääset  tästä.Ja sitten toinen blogi, joka ei ole mitään pintaliitoa. Kaimani Maria on nainen, joka on käynyt läpi anoreksian. Hän yhdessä ystävänsä kanssa pitää blogia Life - You are worth it. Blogi käsittelee syömishäiriöitä ja niistä selviäimistä. Kaikki meistä varmaan tuntee tai tietää ainakin yhden ihmisen, jolla on ollut syömishäiriö. Toivottavasti mahdollisimman moni käy lukemassa ja ehkä löytämässä apua. Pääset blogiin tästä.


Ja sitten yksi blogi, joka vei mun sydämen ihan kertaheitolla! Jennyllä on aivan mahtavia käsitöitä ja todella kaunis koti, hänen blogistaan olen saanut paljon inspiraatiota. Blogi Pieni Pellava Sydän on oikeastaan iso sydän ja paljon ihanaa pellavaa :) Pääset Jennyn blogiin tästä.


Tänään aion lähteä lasten kanssa vähän kaupungille, jospa löytyisi molemmille kevättakit. Mullahan on ollut ikuisuusprojektina heille takkien ompelu, mutta jostain syystä ne on jääny tekemättä...

Olen jo pitkään haaveillut yhdestä tuolista, nimittäin tästä:Kuva: Homeport. (kannattaa kurkata, muutakin kivaa Homeportin sivuilla!)


Tämä on kait sama Henrietta tuoli, mitä Pentik:kin myy, mutta valkoinen. Tämä valkoinen on vaan niin mun juttu... Täältä Saksasta löysin tätä nyt pellavan värisenä ja tosi edullisesti (Tuoli 399 egee, rahi 159 egee). Mutta kun se ei ole valkoinen. Olen koittanut etsiä tätä valkoisena, mutta ei vaan löydy mistään. Osaisiko joku Saksassa asuva vinkata, mistä tätä saattaisi saada? Se pellavakin on ihan jees, mutta kun tiedän, että tätä jossain tehdään valkoisena, niin tiedän, että jäis harmittamaan...


Riemukasta päivää! (täällä 10 astetta lämmintä ja satelee vettä...)

6 kommenttia:

 1. Voi, kiitos sinulle blogimme mainostamisesta. Ihan liikutuin tästä eleestä :> Blogimaailman anoreksia-myönteisyyden keskellä olisi niin kovin tärkeää, että tarjolla olisi myös paranemismyönteinen blogi, jonne jopa sairaimmassa vaiheessa olevat s.häiriöiset voisivat erehdyksessä eksyä ja etsimiensä laihuuskikkojen sijaan löytää jotakin päinvastaista: hyvää oloa, toivonrippeitä terveemmästä elämästä, kikkoja paranemiseen! Nämä ovat todellakin vakavia sairauksia, joiden kanssa e parane pelleillä. Olen ollut valtavan ahdistunut siitä anoreksian ihannoinnista, mikä on vallalla täällä internetin maailmassa. :(

  Kiitos blogivinkeistä kaikkinensa! Käynkin oitis piipahtamassa :) Mukavaa maaliskuun alkua teille Baijeriin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ilahduin -ISO KIITOS sinulle Maria, kun olit laittanut likkiä blogiini. Ja miten kauniisti vielä kirjoitit siitä <3 !! Olen todella otettu :). Kiitos myös muista blogivinkeistä !!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maria! Olen todella otettu siitä, että olet suositellut mun blogia! Olen vielä aika tavalla aloittelia blogin kirjoittamiseen saralla ja epävarma josko olen kirjoittamassa juuri oikeanlaisesti joten kaikki palaute ( erityisesti positiivinen ) on ihanaa vastaanottaa ! :) Kiitos vielä kerran ! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos näistä vinkeistä! :) Täytyykin käydä kurkkimassa. Sinun blogisi on niin tavattoman ihana, että mielelläni katson, mitä sinä luet!
  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Olkaapa kaikki hyvät vain! Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä teidän blogeihin. Paljon muitakin blogeja käyn katselemassa, mutta näitä uusia nyt halusin mainostaa, voi olla niin vaikea saada lukijoita uuteen blogiin.

  Kiitos Laapa! Kävinkin jo kurkkimassa sun blogiin ja liittymässä lukijaksi :)

  VastaaPoista