Hyvää huomenta! Ensin muistutus, että arvonta on vielä menossa, voit osallistua siihen tästä. Täällä on heräilty tavallista aiemmin ja jännityksellä päivää odotamme. Minä menen leikkauttamaan ruuvit pois nilkasta (jotka sinne reilu vuosi sitten laitettiin, kun jalka katkesi) ja lapsilla on tänään pyjamapartyt tarhassa. Tämä viikko on ollut taas ärsyttävän kiireinen, mutta nyt tässä tuleekin sitten pakollinen rauhoittumisen paikka pariksi viikkoa.
Sunnuntaina meillä oli ystäviä kylässä ja teimme pitsaa. Tein etukäteen 6 pohjaa ja kastikkeen, sitten vain jokainen valitsi täytteet. Pitsat paistuvat nopeasti (5 min.), niin ei tarvitse kenenkään kauaa ruokaa odotella. Ihana ilta!
Iittalan decantteri meillä on ollut jo vuosia, mutta nyt käytettiin sitä ekan kerran.
Iittalan ihanat tuikkukupit tuovat tunnelmaa.
Tässä kuva ensimmäisestä pitsasta. On nämä vain hyviä, ei kannata ihan joka viikko tehdä :)
Ihanaa viikonloppua!
Leikkaukset on aina ikäviä, mutta toivottavasti toivut tästä nopeasti!
VastaaPoistaPitsat näyttää tosi meheville, millaisen pohjan yleensä teet?
meillä kun tykätään pitsoista, mutta tuntuu et aina tulee liian paksu :)
tsemppiä loppuviikkoon!!
Tsemppiä ruuvien poistoon! Leikkaukset ovat ikäviä...Minäkin menen poistattamaan tänään tumman epämääräisen luomen silmäni alta. Saahan nähdä mikä komistus tulee arvesta. Mutta eipä tarvi sitten miettiä onko luomi joku paha vai ei..
VastaaPoistaPizzat ovat mehevän näköisiä, nam! Tunnelmallisia kuvia!
Kikka
Herkullisen näköistä, meillä on lauantaiksi myös menussa pitsaa ja kotitekoinen on kyllä ehdottomasti parasta!
VastaaPoistaToipumisia ja mukavaa viikonloppua!
Toiv sujuu hyvin ruuvien poisotto.
VastaaPoistaÄh nyt alko tekee mieli pitsaa:P
Ehkäpä sitä on tehtävä itsekin pitkästä aikaa
pitsaa ihan omatekoista;)
Jamssi
Jaana: Kiitos! Tämä tuntui pieneltä operaatiolta vuoden takaiseen jalkaleikkaukseen verrattuna :) Mutta nyt on kaikki onnelisesti ohi ja jalka pääsee paranemaan. Minä teen nuo pitsapohjat pyöreiksi, ne esipaistetaan uunin korkeimmassa lämmössä viisi minuuttia. Ne voi sitten joko pakastaa tai tehdä heti. Kiitos tsempistä!
VastaaPoistaKikka: Kiitos kovasti! Toivottavasti sun luomen poisto sujui hyvin!
Jenny: Kiitos!
Jamelia: Kiitos! Oma tekoinen pitsa on kyllä ihanaa, mutta ei tosiaan ihan joka viikonloppu kehtaa tehdä...