tiistai 21. helmikuuta 2012

Laskiaistiistaita ja arvonta vielä pari päivää!

Mukavaa, aurinkoista, laskiaistiistaita! Tänään oli pakko lähteä lasten kanssa ulos ja uhmata tikkejä jalassa, oli sen verran kaunis ilma. Tai on vieläkin, 1 aste lämmintä ja aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa! Pyörätiet olivat jo täysin sulia, joten kävelimme kauppaan ja lapset saivat sieltä ilmapallot laskiaisen kunniaksi. 

Ostettiin kermaa ja täytettiin eilen tekemiämme pullia. Täytyyhän sitä nyt laskiaisena saada laskiaispullaa. Itse pidän mantelimassasta, mutta mies vadelmahillosta. Siispä täytimme osan pullista toisella ja osan toisella. Hyviä oli! :)

Vielä kerran muistutus arvonnasta. Se on voimassa tämän viikon perjantaihin, joten vielä ehtii kommentia riipustamaan. Pääset arvontaan sivun oikeasta reunasta.
Laskiaispulla, nami!
Paljon kermaa :)
Tulppaanit ovat alkaneet aukeamaan kauniisti.
Mun lempivärit!
Iloista tiistaita!

8 kommenttia:

 1. Moi! Kuulostaa niin keväiseltä, ihanalta! Täällä vaan tuiskuaa ja tuiskuaa ja keväästä ei tietoakaan. Odotan kyllä jo kovin : ). Mukavaa laskiaistiistaita!

  VastaaPoista
 2. Oi, en tiennytkään että sinulla on tikit...toivottavasti ei mitään vakavaa!!

  Täällä on ollut myös aivan mahtava laskiaistiistai päivä:) Aurinko paistanut ja mittari näyttänyt + 3!!! Räystäistä tippuu vesi, aivan kuin olisi jo kunnon kevät:)

  Nuo pullat näyttävät niin herkullisilta;)

  VastaaPoista
 3. Nam, nam...
  Meilläkin tehtiin laskiaispullia ...!
  Perinteitä täytyy noudattaa aina kun on makeasta kysymys :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä pullia!

  Hyvää laskiaistiistaita! :)

  VastaaPoista
 5. Lurpsis, millaisia pullia! Mukavaa laskiastiistaita ja pitkiä pellavia!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin on syöty laskiaispullia kermalla ja mansikkahillolla :) Namii!!
  Kävin osallistumassa arvontaan, mitenhän se oli menny ohi..
  Mukavia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista!

  Uusi kaunis päivä: täälläkin on nyt vasta pari päivää ollut näin ihanan keväistä. Luvassa on loppuviikoksi vesisadetta ja sitten pitäis lämmetä 10 asteen tuntumaan. Sitä odotellessa!

  Mia: Ei nää tikit mitään vakavaa oo :) Reilu vuosi sitten katkasin jalan ja sillon laitettiin ruuveja ja metallilevy nilkkaan. Viime torstaina sitten päiväoperaationa ne otettiin leikkauksessa pois ja siksi on tikit jalassa. Ei onneksi enää satu, ensi viikolla saan tikit sitten pois ja toivottavasti tämä koko jalkaoperaatio on sitten ohi! Kiva, että sielläkin on ollut kaunis, keväinen ilma!

  Kikka: sanopas muuta :D Pakkohan se on lapsillekin nämä ihanat herkkuperinteet tallentaa ;)

  MInttu; kiitos, samoin!

  mistakissa: Kiitos ja samoin sinne!

  J: oon huomannu, että monilta "vakkarilukijoilta" on menny tuo arvonta ohi tai eivät muuten vain ole osallistuneet, niin siksi aina muistuttelen uusissa postauksissa. Itelläkin monesti menee arvontoja ohi, vaikka kävisinkin sivuilla... Kiitos, samoin sinne: mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Herkullisen näköisiä pullia! On niin ihana huomata pieniä kevään merkkejä täälläkin, varsinkin valon lisääntyminen. Jotenkin sitä henkisesti herää talviunilta, kun kevät tulee :).

  Vau lehtikuvaus! Saakohan lehteä ostettua Suomesta, kun juttu ilmestyy :)?

  VastaaPoista