perjantai 24. helmikuuta 2012

Lamput lasten pöydille

Eilen saapui pitkään odotettu paketti, kun tilaamani lamput tulivat lapsille. En halunnut mitään perinteisiä varjostinlamppuja ja näin nämä todella kauniit Dupond & Dupont -lamput Munolta. Tytön lampunjalan väri oli heti selvä, eihän hänelle kelpaa muu kuin pinkki tai lila :) Pojalle mietin joko mustaa tai valkoista ja päädyin sitten valkoiseen, koska se käy paremmin hänen pöydän kanssa. Ja ihan nappivalinnat kyllä olivat! Tämä oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä :D

Ja sitten vielä muistutus, että arvonta loppuu tänään! Vielä ehtii muutaman tunnin mukaan! Pääset arvontaan sivun oikeasta reunasta.
Lamppujen päällä oleva osa on irrotettava ja sitä voi kääntää kaikkiin suuntiin, mihin milloinkin haluaa valon osoittavan.
Edessä olevilla luukuilla voi säätää valokeilaa juuri oikeaan kohtaan tai sitten avata ne kokonaan valaisemaan isompaa aluetta. Tosi kätevää!Lampun malli on kivan rouhea, just pojalle sopiva!Tässä valo kohdistettuna alustan viereen.
Tytön lamppu on muuten samanlainen, mutta jalka on vain pinkki. Tai minusta enemmän vanha roosa, josta pidän vieläkin enemmän. Juuri tämä väri tekee tästä pehmeämmän ja on niin meidän tytön näköinen :)
Kaikki yksityiskohdat ovat huoliteltuja...
Ja sitten pääsin ostamaan pinkkejä juttuja, kun ystäväni sai eilen aamulla aikaisin tyttären! Samana päivänä syntyi pienokainen, kuin Ruotsin kuninkaallisillekin :) Nämä pienet kengät saa pieni tyttönen, kunhan pääsen häntä katsomaan!


Valoisaa viikonloppua! (Täällä tänään +11, aurinkoa ja sulat pyörätiet!)


10 kommenttia:

 1. Wau mitkä lamput! Hienot!
  Ja kengät ovat kyllä niiiiin söpöt...!
  Meillä -8C ja kuura puissa, lunta varmaan 1.5 metriä... onkohan sitä vielä Juhannuksenakin?

  VastaaPoista
 2. Erikoiset ja hienot lamput. En yhtään ihmettelekään kun noin paljon tykkäät!
  Ja tossut on myös suloiset, taitaa olla siellä pian jo hyvät kelitkin käyttää noita kun jo noin lämmintä on. Täällä vielä pakkastaa, mutta eilen oli jo aika sula keli.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat lamput, tykkään :)!!! Mukavaa viikoloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Ihanat lamput, mistä tuommoisia saa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti kommenteista!

  Kikka: Pitäähän sitä kunnon talvi olla talvella ;) Kyllä täälläkin on ollut lunta ja pakkasta, mutta onneksi nyt alkaa olla jo kevät. Nuo lämpötilalukemat on mulle oikeastaan ihan sama, kunhan aurinko paistaa ja ei oo lunta :D

  Marika: kiitos!

  Jenny: kiitos kovasti!

  Pampuliina: Suomesta löysin niitä täältä: http://www.tipicoshop.fi/product/927/dupond--dupont--poytavalaisin
  Itse tilasin ne täältä Saksasta, Westwingistä. Se on sellanen vaihtuvien tarjouksien nettikauppa, johon pitää anoa pääsyä. Sain nuo valaisimet 60 %:n alennuksella, joten siksi raskin ne ostaa. Ovh. noille on tosiaan 279 euroa/kpl... Mutta toivottavasti sitten kestävätkin pitkään (mieluiten koko elämän ;) )

  VastaaPoista
 6. Huikean hienot lamput!!! Eipä joka tytön tai pojan pöydältä tuollaisia löydykään! Terveiset Kap Verdeltä, jossa saimme nauttia lämmöstä Atlantin äärellä. Maailma on ihmeellinen paikka, tuli taas todettua. Siukut!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat lamput! Mä haaveilen samantyylisistä, mutta isommalla jalalla makuuhuoneeseen. Tykkään tosi kovin!

  Tosi söpöt pikkukengät, ihanat! :)

  Hyvää viikonloppua sinne kevätsään keskelle! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas mageet lamput
  ja niin suloset nuo kengätkin:)

  Kivaa viikonloppua!

  Jamssi

  VastaaPoista
 9. Lamput ovat samaan aikaan kauniit ja hauskat. Ja jos lapset kyllästyvät, sopivat ne äidin ja isänkin lampuiksi.

  VastaaPoista
 10. Oho, onpa erikoiset lamput, vau! Tossut syötävän herkulliset :)

  VastaaPoista