tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mukava päivä ihanan blogiystävän seurassa!

Huomenta! Eilen oli aika jännä päivä :) Hunajaa ja maitoa (klik, klik nimeä) -blogin kirjoittaja ja blogiystäväni Marita tuli Müncheniin miehensä kanssa ja vietimme mukavan päivän yhdessä. Lapset saivat leikkiä leikkipuistossa Isarin rannalla ja vettä ihasteltiin vähän lähempääkin :) Harmi, ettei minun kamerassani ollut meistä yhtään yhteiskuvaa. Toivottavasti saan Maritalta pari kuvaa, jotka hänen miehensä meistä nappasi. 

Päivästä jäi kaikin puolin hyvä mieli ja oli ilo nähdä ihminen, jonka tuntee läheiseksi, vaikka ei ole vielä koskaan aiemmin tavannut! Marita ja hänen miehensä ovat todella sydämellinen pariskunta, toivottavasti näemme vielä uudelleen! Kiitos Marita upeasta päivästä, olet ihana!  ♥ 
Isarin rannalla oli ihana leikkipaikka, jossa lapset saivat aivan yksin leikkiä.Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D
Kiikut oli aika, no... jänskät :)
Poika otti puusta mittaa :)
Ihana pariskunta!Ja toinen ihana parivaljakko!
Pojan on vaan ihan pakko kiivetä joka puuhun, jos vain mahdollista :DIsarRannalla lapset heittelivät kiviä veteen ja taisipa kengätkin vähän vettä nähdä.En tiedä yhtään, mistä tulee sanonta "heittää, kuin tyttö" ;D
Kiitos vielä kerran M & T! Bloggaamisen parasta antia ehdottomasti ovat uudet ystävät!  ♥ 

Aurinkoa ja iloa teille jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. Onpa ollut ihana päivä! Mukavaa, että olet löytänyt kivoja ihmisiä blogistaniasta.

  Lapsilla on NIIN kauniit asut molemmilla!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näytti päivänne
  ja taas niin ihania kuvia lapsista
  tuli hyvä mieli:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. On aina mukava saada ystäviä kylään...:)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja otoksia ulkoilupäivältä.
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Matkamme parasta antia oli tutustua sinuun ja lapsiisi ihan oikeassa elämässä. Arvasin, että olet juuri niin herttainen kuin blogissakin ellei vieläkin herttaisempi :) Meille jäi monta hyvää muistoa (ja kuvaa) ja laitan pian omaan blogiini pienen matkakertomuksen. Tämä on kyllä ehdottomasti yksi blogimaailman paras puoli- saada uusia ihania ystäviä! Kaikkea hyvää ja terveiset koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marita todella kauniista sanoistasi! Jaan kyllä tunteen, että oli aivan ihana nähdä ja tutustua paremmin :) Kiitos samoin: terveisiä sinne koko perheelle ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista