keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen tunnelmia

Pääsiäinen tuli ja meni. Me täydensimme univarastoja oikein urakalla ja ulkoilimme paljon. Ystäviä kävi kylässä ja söimme illallista yhdessä. Lapset saivat suklaapuput, joista vieläkin on jämät kaapissa :) Ihana oli vain olla oman perheen kesken ♥  


Eilen palailtiin pikku hiljaa arkeen, harrastukset tosin jatkuvat vasta ensi viikolla. Lapset ovat rakennelleet huoneeseen patjoista majoja ja nukkuneetkin jo pari yötä omassa rakennelmassaan. Lapsuuden tähtihetkiä! :)



Pientä pääsiäisaskartelua pöydälle lasten kanssa.



















Lasten mehupullot saivat myös puput koristeeksi.










Minttuisia pääsiäismunia.









Ystäville teimme mehu-kuohari-seoksen, johon laitoimme tuoreita mansikoita ja minttua.





Pääruokana isovanhempien Suomesta tuomaa hirven palvilihaa (taivaallisen hyvää), porkkanoita...




... ja rosmariiniperunoita.



Tyttö halusi olla kuvissa ja sehän kävi minulle mainiosti :)



Muru ♥ 


Kaunista viikkoa!

12 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia pääsiäistunnelmista!
    Teidän tytär on kaunis ja todella kuvauksellinen. Onnistuneet kuvat!

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Samoin sinne, ihanaa viikkoa!

      Poista
  2. Voi mikä keijukainen noissa viimeisissä kuvissa!

    Kävinkin jo ihastelemassa FB:n puolella noita pääsiäiskuviasi :)
    Meillä taidettiin viettää ensimmäisetä kertaa pääsiäinen ihan oman perheen kesken (jos trullauskierrosta ei lasketa). Oli kyllä jotenkin aivan ihanaa!

    Ja tuo hirvenliha... parasta mitä voi olla. Onneksi isä ja veljet metsästää, niin saan sitä aina kun tahdon:) Paitsi että äiti tekee siitä PALJON parempaa!

    Miten muuten valmistat nuo rosmariiniperunat? Keitätkö ensin ja sitten pannula maustat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Juu, keitän perunat ensin, mutta ei liian pehmeäksi, että eivät sitten pannulla mene muusiksi. Laitan pannulle voita, pari pilkottua valkosipulin kynttä, rosmariinia, timjamia ja suolaa. Tulee tosi ihanat perunat!

      Hirvenliha on meilläkin suurta herkkua ja ennen syötiin sitä joka viikko, kun asuttiin Suomessa. Molemmat papat metsästää ja lihaa oli aina saatavilla. Nyt Saksassa asuessa se on harvinainen herkku, mutta maistuu sitäkin paremmalta! Palviliha on kyllä ihan ykköstä :)

      Poista
  3. Ihanan näköisiä kuvia, ja huoh..kyllä tyttäresi on valtavan suloinen<3 oikea prinsessa, äitiinsä tullut :)

    Aurinkoista viikon jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mun ihku Tuija, kiitos lämpimistä sanoista! Ihanaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  4. Voi että miten suloisia kuvia pienestä neidosta!! Ihan henkeäsalpaavia!<3

    VastaaPoista
  5. Hienoja pääisäiskoristeluja:)

    Ja ihania kuvia tytöstä<3

    Jamssi

    VastaaPoista
  6. Oi miten suloisia pääsiäispupuja ja niin niin kaunis tyttö....

    VastaaPoista