perjantai 18. toukokuuta 2012

Parsakausi avattu!

Aurinkoiset perjantaiterveiset! Päivä meni meillä kylän viikottaisella torilla ja aurinkoisella jalkapallokentän reunalla. Oli ihan pakko ostaa torilta parsaa ja perunoita, joista mies(!) loihti upean illallisen. Kuvat eivät pysty hurmaavaa tuoksua ja makua välittämään, mutta voin kertoa, että oli taivaallisen hyvää! Meillä kestikin yllättävän pitkään parsakauden avaus tänä vuonna, kun perheen pienimmät eivät tästä herkusta oikein välitä. Riemukiljahdusten sijaan kuuluu lähinnä kauhunkarjahduksia, kun parsa lähestyy lautasta :DLisukkeeksi vielä marinoituja valkosipulin kynsiä ja avot!
Makuhermot sanoivat, että syö, syö, syö :)

Maistuvaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. parsa <3 voi kuinka sitä rakastankaan! ja sama vika meiän kääpiöllä - ei tykkää, ei :)
  ja slurps, pakko kokeilla tuon pekonin kera kanssa tuota herkkua!

  VastaaPoista
 2. Minä tulen teille syömään viikonlopuksi :D
  Mistä löytyy kokkailevia miehiä? Oma ei tee kuin makaroonimuhennosta, senkin vain itselleen ja pari kertaa vuodessa.
  Laitoit vain muutaman kuvan ja vähän tekstiä, mutta postaus saa veden kielelle ja makuhermot tanssimaan ripaskaa :D
  Ai niin meidän lapset eivät meinanneet suostua syömään hernekeittoa, mutta kun lupasi kaakaota jälkiruoaksi, niin johon upposi, vaikka aikaa meni :D

  VastaaPoista
 3. Oma mieheni kokkailee harvakseltaan, mutta sitäkin maittavampia ruokia :) Hän ei suostu mitä tahansa syömään, joten makaronilaatikko ei tulisi meillä kysymykseenkään, mikäli haluaa, että koko perhe sitä syö ;)

  Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Lahjonta tepsii yleensä paremmin kuin kiristys, paitsi silloin, jos eivät meinaa käyttäytyä ihmisiksi! :D

  VastaaPoista
 4. Oi, parsaa...
  Olen joskus jossain saanut syödä aivan taivaallista parsaa. Yritin itse sitä sitten tehdä, maku oli ihan ok (muttei taivaalista);)
  Miten miehesi valmisti nuo? Ovat nimittäin sen verran herkullisen näköisiä, että pitää varmaan käväistä kaupassa

  VastaaPoista