maanantai 4. kesäkuuta 2012

Juhlahumua

Viikonloppu meni juhlien merkeissä. Kahdella ystävällä oli peräkkäisinä päivinä synttärit ja me saimme hyvän syyn laittautua hienoksi :)

Ja arvatkaas mitä me tehtiin eilen... Käytiin poimimassa ekan kerran tälle kesälle mansikoita! Vitsit, että oli ihana kyykkiä siellä pellolla ja täyttää astioita. Yhteensä 6 kiloa poimittiin vajaassa puolessa tunnissa. Jos olisi ollut ämpäreitä mukana, niin mukaan olisi lähtenyt juuri niin paljon kuin olisi jaksanut poimia... Lapsetkin olivat ihan innoissaan, lähinnä kyllä täyttivät omia masujaan, mutta pääasia, että koko perhe nautti päivästä :) Tällä viikolla menemme varmasti uudemmankin kerran, kun kivenheiton päässä voi käydä pakastemarjat poimimassa...Tyttö juhlatunnelmissa lähdössä ekoille synttäreille. Mekko Lindex, takki Zara, uudet kengät H&M (tytön tämän hetken suosikit, nukkuukin noiden kans :)Onhan nää aika söötit!

Mietin, että voinko laittaa pojalle tätä ihanaa Vertbaudetin pellava-asua, koska housut ovat lyhyttä mallia ja pojan polvi on sen näköinen, että ulkona on temmelletty ihan urakalla. Mutta sellaisiahan nuo pikkuiset pojat on, joten antaa kolhujen näkyä :D
Myös vaaleanpunainen kauluspaita on Vertbaudetista.Oli vielä ihan pakko sujauttaa tämä kuva pojasta tänne. Hänen hymynsä on hurmaava, mutta kameralle sitä ei vahingossakaan esitellä :)Tuoreita, itse poimittuja mansikoita, nami!!Minkäs muun seurana mansikat maistuisikaan parhaalta kuin vaniljajäätelön..!Kesän parasta antia - tähän mennessä!


Kesän tuoksuja teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Voi ei, itsepoimittuja, tuoreita mansikoita! Ihanaa!

    Ja niin tyylikkäät lapset!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat asut teidän lapsilla! Nuo pinkit kengät ovat aivan hurmaavat, voisin haluta itsellekin ;)

    VastaaPoista