tiistai 17. joulukuuta 2013

17. Luukku

Huomenta! Suklaisia herkkuja on tullut tehtyä tänäkin vuonna. Koitin ensimmäistä kertaa yhdistellä sekä valkosuklaata että tummaa suklaata. Toimii! :) 



Näissä pienissä sydämissä on valkosuklaapinta ja pipari-tummasuklaa alaosa.


Tarvitset: 
100 g valkosuklaata
3 piparkakkua
100g tummaa suklaata



Sulata valkosuklaa ja nostele sitä konvehtivuokiin. Täytä vain n. kolmasosa, jotta tumma suklaa mahtuu päälle. Jäähdytä jääkaapissa noin. kaksi tuntia.



Murskaa piparit ja sekoita siihen sulatettu tumma suklaa. Nostele vuokaan jähmettyneen valkosuklaan päälle. 



Tuli tosi hyviä! Yksi satsi meni maistellessa. :)

Ihanaa päivää toivotellen,



1 kommentti: