keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18. Luukku

Huomenta! Tämäkin viikko alkaa heräämisien puolesta olla voiton puolella! :) Yöpakkaset ovat paukkuneet, joten piti (muutama vuosi sitten) tekemilleni pupuille kaivaa myös talvivaatetta. Molemmat puput saivat lämmintä jalkoihin, ja herra-pupu veti yllensä myös villapaidan. Poika petasi petiänsä yksi aamu ja sanoi, että mää niin tykkään tästä pupusta äiti. Mitäpä siihen sitten lisäämään.Pupupariskunta.


Neiti-pupun villatakki on tyttären vanha, joka kömmähdysten kautta pieneni pupulle sopivaksi.Herra-pupun villapaita on pojan vanha.


Tyttären vanhat villasukat ilostuttavat nyt pupua.


Poika-pupu sai jalkaansa ihanat töppöset. 

Lämpöistä päivää toivotellen,1 kommentti:

  1. Hauskoja! Itsekin ompelin muutama viikko sitten vastaavanlaisen pupun. Tosin piti tehdä pää kaksi kertaa, kun otti niin silmään sen ruma ilme ja pienuus, että revin sen kokonaan pois ja piirsin uudet kaavat. Piti olla mukamas äkkiä tehty se muutos, mutta kyllä siihenkin sitten melkein päivä meni, kun rupesi purkamaan koko pupua osiin, että sai uuden pään takaisin paikoilleen, mutta onneksi tein. Nyt on pupulla paljon parempi ilme. Kuvia siitä tekeleestä sitten joskus blogin puolella kunhan saan kuvattua vaan sen. Mukavaa joulua! :)

    VastaaPoista