maanantai 23. joulukuuta 2013

23. Luukku

Huomenta! Jokohan uskallan paljastaa teille tämän vuoden piparitaloni. Talo on malliltaan sama kuin kahtena edellisenäkin vuonna (pidän siitä todella paljon!), mutta väri on nyt vaaleanvihreä. Päädyin vihreään, koska olen kokeillut jo sinisen ja vaaleanpunaisen. :) Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että ei mennyt ihan putkeen eka yrittämällä ja hermot meinasi mennä muutamaankin otteeseen. Kokosin taloa varmaan kolme tuntia! Jostain syystä pikeeri ei vain kovettunut ja seinät kaatuivat ja katto romahti. :D (nyt ehkä naurattaa, mutta silloin ei yhtään...). En edelleenkään tiedä, mikä pikeerissä meni mönkään, mutta tein sitten uuden satsin, joka alkoi heti kovettumaan. Ja ihan kivahan siitä sitten lopulta tuli!
Tässä ehkä ihanin piparitalo ikinä. Poika halusi tehdä oman mökin ja siitä tuli niin hieno! Tämä on hyvin erikoinen, sillä oviaukot löytyvät molemmista päistä, mutta ovi vain toisesta (poika oli toisen oven syönyt leipoessaan. :D Katon koristelussa autoin vähän, koska hän ei saanut lumikinoksia tehtyä itse. 


Kitchen aidillä pikeeri tuli ihan hetkessä. Tässä toinen satsi. :)

Ihanaa aatonaattoa toivotellen,2 kommenttia:

  1. No ompas soma piparkakkutalo! Mutta voiko tuota syödä...eikö tuo koristejuttu ole liian makeaa? :) Mukavaa joulua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka söpöjä molemmat! Ihanaa joulunaikaa!

    VastaaPoista