sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kevättä odotellessa

Ihanaista iltaa Baijerista! Lumi tuli ja lumi suli. Katse on siis edelleen kovasti jo kohti kevättä ja kaunista säätä. Kiva, kun päivätkin ovat vähän pidempiä, ettei tarvitse ihan pimeässä olla. Takana on kiva ja rento viikonloppu. Perjantaina teimme meksikolaista herkkuruokaa ja söimme koko perhe kynttilän valossa ennen leffaa. Tällä kertaa katsoimme Planes:n, joka oli tullut edellisviikolla dvd:lle. 

Eilen kävimme päivittämässä tyttären balettivaatevarastoa. Hän vaihtoi ryhmää ja uuden opettajan toiveena oli kaikille valkoiset vaatteet. Poika tarvitsi myös jalkapalloon varusteita. Nyt meillä onkin talossa kaksi pelaajaa, kun tytärkin aloitti jalkapallon viime viikolla. :) Illalla kävin ystävättären kanssa lenkillä ja paransimme maailmaa parin tunnin verran.

Tänään tyttärellä oli kaveri leikkimässä ja pojalla oli yleisurheilukilpailut. Meillä ei siis pääse vapaa-aika yllättämään, kun aina on menoa ja meininkiä! Onneksi ilta oli vapaa, ja kävimmekin koko perhe kivalla juoksulenkillä.


Perjantain illallinen. :)











Pojalle tilasin Zaran alesta uutta kevätvaatetta. Kiva poolopusero sopi jo aiemmin ostettujen housujen kanssa. Kevääksi tilasin rennot nahkakengät.











Ainakin näin äkkiseltään kengät vaikuttivat hyviltä.






Kivaa uutta viikkoa kaikille toivotellen,


4 kommenttia:

  1. Nuo tennarit on ihan huikean makeat, ihan minun näköiset vaikka poikien ovatkin, heti Zaran sivuille katsomaan onko niitä isompinakin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytykö isompana? Nyt oli julkaistu Zaran kevätmallisto, sormet syyhyää! :)

      Poista
  2. Kerrotko mistä tuo ihastuttava nojatuoli joka kuvissa vilahtelee? -Lilly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Lilly, Tuoli on ostettu Butlersilta (www.butlers.de) pari vuotta sitten. Valitettavasti se on poistunut heidän valikoimistaan. Suomessa samantyylistä tuolia myy mm. Pentik (tosin tuplahinnalla!). Myös maisons du mondissa on samantyylisiä eri väreissä: www.maisonsdumonde.de. Toivottavasti löydät mieleisen!

      Poista