maanantai 13. lokakuuta 2014

Oktoberfestien tunnelmia

Terveiset Baijerin sydämestä! Kaksi viikkoa syyslomaan, jee! Mitään sen suurempia suunnitelmia ei lomalle ole, paitsi tietysti tyttären synttäreiden järjestelyt. Päätettiin siirtää juhlia viikolla, että voin rauhassa järjestää ja askarrella loman. :) 

Oktoberfestit tulivat ja menivät. Käytiin parina päivänä pyörähtämässä festeillä ja räpsimässä kuvia. Lapset keskittyi herkutteluun (joka on tuolla kyllä todella kallista!). Kunnialla selvittiin kotiin lompakko tyhjänä. Viimeisenä viikonloppuna poliisi antoi jo ilmoituksen, että alue on täynnä, ei kannata enää tulla. :D Metrokaan ei pysähtynyt ihmispaljouden takia alueen pysäkeillä. Eli ihmisiä riitti täksikin vuodeksi ja tavaraa meni kaupaksi. 

Huomenna on taas klo 6 herätys töihin ja opiskeltavaakin on vielä illan päälle, joten lisää kuulumisia seuraavalla kerralla.

Alue iltavalaistuksessa.Bavaria-patsas iltavalaistuksessa.Maailmanpyörä.Nämä piparkakkusydämet ovat Oktoberfestien taattua herkkua. Lapsillemme tuotti vaikeutta päättää mieluinen.Tytär päätyi sitten (yllättäen ;) ) pinkkiin.Hattaratkin ostettiin...Ja manteleitaki ostettiin kotiin viemisiksi. :)Minulla on ollut sama Dirndl (saksalainen perinnemekko) nyt kuusi vuotta ja tänä vuonna päätin lisätä asusteeksi pinkin hatun. Tytär ihastui tähän myös. :)


Värikästä syksyä toivottaen,


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus tuolta ;) Uskon että porukkaa riittää, tänne Barcelonaankin näytti tulleen joku Oktoberfest-kopio, en kyllä ole käynyt :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ja tulipa nyt Berliinin joulumarkkinoita ikävä, sielläkin oli noita pipareita ja manteleita, oih <3 Oikein ihanaa viikon jatkoa sinne! <3

    VastaaPoista