sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ensimmäinen adventti

On ollu kyllä kiireinen viikko. Ja nytkin kirjoittelen tyttö käsivarrella. Tätähän se äidin arki on :) Viikko on siis ollut kiireinen, mutta myös erittäin antoisa! Tiistaina kävimme vieraiden kanssa Nymphenburgin linnassa, keskiviikkona Salzburgin joulumarkkinoilla, torstaina Münchenin koti- ja käsityömessuilla, eilen Ikeassa ja tänään olikin aika rauhoittua adventtikirkossa ja suomalaisissa joulumyyjäisissä. Joulu on meillä siis alkanut ja koti on puettu adventtiasuun. Alla vähän kuvia kotimme joulutunnelmasta :)

I had a really busy week! And now I am holding my daughter and writing at the same time. This is what mothers just have to do :) What did I do this week... Well, on tuesday we visited the Nymphenburg castle, wednesday we were in Salzburg, on thursday we were in Heim & handwerk-messe. Yesterday I was in Ikea and today it was time to slow down a little and go to the advent church and Finnish bazar. Christmas has started in our home and our home looks like it. Here is some pictures how we got the christmas feeling :)Vähän tonttuja. Little bit of elves.


  
Vähän nalleja. Little bit of bears.Joulukynttelikkö Ikeasta. Christmas lights from Ikea.Punainen jouluvaasi Ikeasta. Red vase from Ikea.


Jouluenkeleitä Pentikiltä. Some christmas angels from Pentik.

 

Jouluinen tyyny Ikeasta. Christamas pillow from Ikea.

Antoisaa adventtia kaikille lukijoille! Lovely advent time to you all!


2 kommenttia:

 1. Moikka:)

  Tervehdys Hollannista
  ilmeisesti asutte Saksassa?.

  Löysin blogiisi ja
  tulen varmaan uudestaankin:)

  Kivoja joulutunnelma kuvia
  oli täällä!

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. Hei Jamelia!

  Kiitos kommentistasi! Me tosiaan asustellaan Saksassa, nyt on 4,5 vuotta täällä vierähtänyt. Ihanaa Hollanti! Olen monesti haaveillut pääseväni Amsterdamiin :)

  Tervetuloa uudestaankin vierailulle!

  Hyvää adventinaikaa!

  Maria

  VastaaPoista