maanantai 9. marraskuuta 2009

Haaveiluja. Dreaming...

Sairastelevat terveiset! Minä ja muksut sairaana. Tänään tai huomenna pitäisi saada tietää, onko nasulentsua vai tavallista nuhaa. Lapsilla on ollut viikon aivan tajuton yskä ja kuume seilannut 38-39 välillä. Pojalla ei enää ole kuumetta, mutta tytöllä ja minulla vielä lämpöä. Tai minulla on ollutkin vain lämpöä. Aivan rasittavaa olla pienessä kuumeessa koko ajan... Mies on toistaiseksi taudilta välttynyt, mutta eiköhän se häneenkin vielä iske. Tällä viikolla tulee Suomesta vieraita ja pitäisi kyllä olla taas skarppina. Miten sitä vaan malttaisi olla sängyn pohjalla (tai edes voisi, kun on kaksi lasta touhuamassa vieressä).

Keittiöstä otin paneeliverhot pois ja haaveilen CLV:n luonnon värisistä verhoista. Pidän näistä kyllä kovasti, mutta rahavarat on ihan loppu. En tiedä, mistä sitä repisi joululahjoihin rahaa... Perheen kesken sovittiin, että ei mitään toisille osteta ja ei taideta omille lapsillekaan mitään ostaa, kun isovanhemmat kuitenkin jotain ostavat. Toistaiseksi kettiö on siis ilman verhoja :)I am dreaming of these CLV curtains to the kitchen. There are no curtains at the moment. The kids and me are ill. Have been for a week now. Hope we get better soon!

Joulu tulla kolokuttaa! Christmas is coming!


2 kommenttia:

 1. Ohhh! Dear Maria!; sad to hear you're all sick! hope you all get better soon! Around here we managing to escape sickness and flu, but i think it won't be for long!
  Love those curtains!
  Happy day,
  Rosa

  VastaaPoista
 2. Thanks Rosa! I love them too :) Happy to hear, you are doing ok!

  Take care!

  Maria

  VastaaPoista