perjantai 26. marraskuuta 2010

Lunta tulvillaan...

Voi sitä lasten kiljahdusten määrää aamulla, kun katsoivat ikkunasta ulos! Äiti, täällä on lunta! Lunta on tosiaan tullut yöllä ja lisää tupruttaa koko ajan :) Aikas kylmäkin jo oli, joten lapset saivat toppavaatteet tarhaan (jotka tod. näk. ovat yltäpäältä mudassa, kun haen heidät :)

Ekka (vielä) pari kuvaa olohuoneen ruokailuryhmästä, johon olen täysin rakastunut :
Saksalainen huoneilma (erittäin kostea) ei muuten ole yhteensopiva suomalaisen piparitalon kanssa... Täällä kun ei ole ilmastointia, joten kostea ilma pehmennytti mun piparitalon ja se romahti jo kerran. Uudestaan sain sen kasaan, mutta tänään katsoin, että taas on lähtenyt hajoamaan katosta. Voi tätä saksalaista rakentamista!


Olohuoneen vanhan viiniarkun päälle laitoin Iittalan tuikkukuppeja:Poika ei aamulla meinannut malttaa syödä puuroa, kun tuli niin kiire ulos :D


Katso äiti, joka paikassa on lunta!


Tyttö ihmetteli, että mitäs ne oikein mesuaa tuosta lumesta (vaikka itse kiljui juosten ikkunasta toiseen) :)Parvekkeen tuolitkin alkavat hautautua lumeen:


Näkymä  parvekkeelta puistoon. Tuli se talvi sittenkin, toivotaan, että pysyy joulun yli lumi maassa!

Ensi viikolla mies on rapakon takana työmatkalla, joten voi olla, etten ehdi paljon kirjoittelemaan. Toivottavasti palailen seuraavan kerran kera joulumarkkinakuvien :)

Talvista viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ja oikein osaan kuvitella tuon lasten riemun lumesta - mulla samanlaisia kuvia tytöistä kun ensilunta tänä syksynä ihmettelivät. Ja onhan tuo niin ihanaa! Nytkin täällä satelee hiljakseen lunta :) Talvista viikonloppua sinne! Jään innolla odottamaan joulumarkkinakuvia.. olisi aivan ihanaa päästä näin ennen joulua jonnekin Keski-Eurooppaan juurikin joulumarkkinoille.. huoh :)

  VastaaPoista
 2. Voih täällä vasta ootellaan lunta vaikka
  luvattiin eiliselle
  toiv. pian tulis:P.

  Mukavaa viikonloppua<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Hei, mukavaa, kun ootte sinneki saanu lunta jo =)

  Lapset kyllä nauttii hirveästi lumesta.

  Markkinakuvia odotellessa =)
  Jouluntunnelmallisin ajatuksin lähettelen sinne jouluisia tuulia!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia...tännekin odotellaan josko lunta tulisi kun on luvattu ainakin:)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivaa, että sielläkin sataa lunta!!! Tai siis no meillä päin täällä Satakunnassa sitä on paikoin, mutta meidän kohdalla vain inan maassa, höh. Silti me ollaan myös sinnikkäästi pulkkailtu ulkona vaikka kivet raapivat pulkan pohjaa...toivottavasti lunta sataisi vielä ennen joulua oikein runsaasti meidänkin kohdalla.

  Ihanaa viikonloppua sinulle!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä lumi sai lapset iloisiksi eikä tässä nyt äitikään valittaa voi :)

  Toivottavasti pian pääsen sinne markkinoille :)

  VastaaPoista