tiistai 13. joulukuuta 2011

13. Luukku

Mitä olisikaan joulu ilman kynttilöitä?! Meillä kuluu kynttilöitä ja paljon! Jouluksi kaivan esiin punaiset Iittalan tuikkukupit ja ne tuovatkin ihanasti lämpöistä joulun tunnelmaa. Muuten en tänä jouluna ole paljon punaista käyttänyt, mutta ilman tuikkukuppeja ei voi olla :) 

Myös pitkät kynttilät ovat juhlavia ja varsinkin juhlakattauksessa kauniita. Tänä vuonna ostin hieman kultaan vivahtavat pitkät koristekynttilät, jotka aion laittaa joulupöytään.

Iittalan punainen tuikkukuppi. Kaunis!
Vähän hienommat pitkät kynttilät joulupöytään!
Tunnelmallista päivää!

4 kommenttia:

 1. Nuo punaiset kivituikut on kyllä todella kauniita<3 Ja todella upeat nuo pitkät kynttilät myös!:)

  VastaaPoista
 2. Samaa kynttilänpolttajan vikaa löytyy (ja muuten samanlaiset pitkät kynttilät :D), ja sitten törmäsin tällaiseen artikkeliin: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011120414876651_uu.shtml?fb_ref=flb_y&fb_source=profile_oneline Kuinka yhtälö ratkaistaan!

  VastaaPoista
 3. Oi joi, kylläpä Hanna pistit pahan linkin :D Mitenhän kynttilät on sitten sallittuja, jos ne on ihmiselle noin vaarallisia? Eikä niissä ole varoitusmerkintään astmaatikoille..? Noh, ihme, ettei meillä miehellä ole mitään oireita, vaikka jotain astama-oireita on joskus ollu (allerginen kaikille puille yms.)!

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista