lauantai 23. toukokuuta 2009

Terveiset Augsburgista!

Eilen kävimme miehen "ylimääräisen" lomapäivän kunniaksi päivän reissun Augsburgissa perheen kesken. Lähtö meni vähän myöhään, koska kaikkia meitä nukutti pitkään, mutta olimmehan siten hyvin levänneitä. Augsburgissa on aivan ihania sisustusliikkeitä vaikka ja kuinka, mutta en kerennyt kaikkia niitä käymään läpi, koska mieheni oli varustautunut päivään max. 5 cm:n hermoilla ja ne paloi loppuun heti alkuunsa :/ Uhmaikäinen 3-vuotiaamme tuo kyllä haastetta päiviimme! Joitain hyviä ostoksia sain tehtyä, niistä lisää myöhemmin.

Suosittelen kyllä Münchenin vierailijoille päivän reissua myös Augsburgiin. Bayern ticketillä pääsee matkustamaan 5 henkilöä ja hintaa sille tulee 28 euroa, kun ostaa automaatista (tiskiltä ostettuna 2 euroa enemmän). Tuo lippu käy hitaampiin juniin, joilla matkaa taittuu Münchenin Hauptbahnhoffilta 45 minuutissa. Nopeampi juna menee puoleen tuntiin, mutta maksaa sitten vähän enemmän. Tuo lippu on voimassa koko päivän ja käy siis koko Baijerin alueella.

Kotona oltiin illalla vähän ennen seitsemää ja kaheksan jälkeen oltiin jo kaikki nukkumassa. Vanhemmat nukahti nukuttaessaan lapsia, ilmeisesti rankka reissu myös meille :) Kuvia luvassa myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti