keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Ongelmalliset tyynyt!

Nyt olisi mukava laittaa olohuoneen sohvalle jotkut mukavat tyynyt, kun aina tuntuu, että pieleen menee, laittoi siihen mitkä tahansa tyynyt. Arvot lukijat antakaa ideoita ja kommentoikaa!Tässä tyynyt, jotka ovat sohvalla tällä hetkellä. En tykkää väreistä ja nämäkään eivät jotenkin istu tähän sohvaan :(Tässä yhden tyynyt, jotka olivat about vuosi sitten sohvalla. Minusta eivät istu oikein. Onko ongelmana nuo sohvan mukana tulevat isot poikittaset tyynyt? Näyttää jotenkin kompelöltä... En pidä koko sohvasta ollenkaan ja olen koittanut myydä sitä, mutta ei ole ostajaa löytynyt.


Tässä Jeanne d'Arc Livingin tyyny, joita olen ajatellut ostaa kaksi sohvalle, mutta kaipaisiko se lisäksi joitakin muitakin tyynyjä? Valkoisia? Nämä tyynyt ovat aika isot ja massiiviset, joten pitäisikö olla pienemmät kaveriksi..?


Jos olisin rikas, niin en pähkäilisi tyynyjen kanssa, vaan tilaisin tämän Riviéra Maisonin Montauk Point World Cities -sohvan... Aivan ihana. Luultavasti joudun tyytymään Ikean valkoiseen Ektorp-sohvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti