sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Augsburgin kuvia

No niin, tässä raporttia Augsburgin sisustuskaupoista. En ennen matkaa tutkinut, mitä kauppoja olisi mahdollisesti tarjolla, vaan odotin, mitä tulee vastaan. Tulee liian stressaantunut matkatunnelma, jos kartan kanssa pitää etsiä tiettyjä kauppoja tai paikkoja.

Nyt ei millään malttaisi istua koneella, kun ulkona on lähes 30 astetta lämmintä ja aurinko paistaa! Mutta jokainen kotiäiti tietää, että jos jotain asioita aikoo päivän aikana tehdä, niin ne pitää tehdä sillon, kun lapset nukkuvat (ja kerrankin sain molemmat lapset yhtä aikaa päiväunille, jihuu!).

Tässä ehkä reissun tärkein ostokseni: oma paikka napeille ja muille ompelutarvikkeille. Kaikki langat ja neulat on lojunut missä sun sattuu, mutta nyt pysyvät oikeassa paikassa ja järjestyksessä. Laatikon ostin Butlersilta ja hintaa oli vajaat 17 euroa. Tähän mahtuu paljon tavaraa.

Tämä Strauss Innovation oli minulle ihan uusi tuttavuus. Kauppaa ei ole Münchenissä ja tämäkin oli melkoisen pieni. Ihania puutarhajuttuja oli paljon, mutta koska minulla ei ole omaa pihaa, niin en myöskään ostanut mitään. Käymisen arvoinen kauppa (ja halpa!).

Tämä on poikani ottama kuva Butlers-liikkeestä. Siellä kaivelen hyllyjä ihan innoissaan :) Butlerssilla on myös nettikauppa, mutta en tiedä, toimittavatko Suomeen. Nyt on kaikkea meri-henkistä tavaraa paljon myynnissä.

Minua jotenkin aina kummastuttaa, kun näen saksalaisten laittavan ulos näin mahdottomasti tavaraa näytille. En tiedä, onnistuisiko tämä edes Suomessa, kun ihmiset varastelisivat ja hävikki olisi melkoinen (mulla on kova luottamus suomalaiseen rehellisyyteen ;) )... Kaunista näytteilleasettelua, kyllä silmä lepää!


Tässä kuva torin laidalla sijaitsevan sisustuskaupan ulkopuolelta. Heti bongasin, että tuollahan on Marimekon-servettejä. Ei, en ostanut, sillä on kaapeissa niitä jo Suomen-reissuilta ihan tarpeeksi, mutta mukava nähdä, että muutkin kuin Suomi-kaupat myyvät Marimekkoa!

Muissakin kaupoissa käytiin ja pojalle löytyi mm. kengät kolmella eurolla ja minulle hellehattu kahdella eurolla. Kannattaa tulla tänne vaikka ihan vain shoppailemaan, nämä hinnat ei paljon kukkaroa kiristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti