torstai 24. syyskuuta 2009

Kiirettä, kiirettä!

Hui, kuinka aika rientääkään! Ei ole kerennyt paljon sisustamista ja blogia päivittelemään, kun jatkoin opintojani ja perhekin tarvitsee äitiä :) Tarkoitus ois nyt vähän täydentää tutkintoa ja tuntemusta kasvatustieteistä. Sisustusala kiinnostaisi myös, mutta opiskelu on aika kallista sillä alalla. Vaikka ei se mitään halpaa ole muutakaan opiskella (opintomaksut + paaaaaljon kirjoja). Täällä on ollut aivan mahtavat ja lämpimät syysilmat, joten ulkona olemme touhunneet paljon. Päivisin on ollut yli 20 astetta lämmintä, joten hyvin tarkenee :)

Mitään muutoksia ei tosiaan sisustussaralla ole nyt tapahtunut. Mitä nyt vähän kynttilöiden paikkaa vaihdellut. Tytölle olen kutonut nyt villatakkia ja jahka se valmistuu, niin pojalle pitäisi kutoa myös. Villatakista ja muista projekteista kuvia, kunhan on enemmän aikaa istua tietokoneella. Uhkaavasti alkaa tytön 2-vuotis synttäritkin lähestyä! Iiik, missä on mun pieni vauva?!

Time has just fly over me! I have continued my studies and family needs me too. Studyin is quite expensive but what can you do... Lucily we still have a great weather outside! The sun is shining and it is really warm, still over 20 degrees :)

There is nothing new at the decoration field at the moment. I am making a sweater to my dauhgter and when it gets ready I will make one to my son too. I will put some pictures when I have some time! Next month my daughter will be 2-years. Where is my baby?!

I wish you all a happy Oktoberfest-time! Mukavaa Oktoberfest-aikaa kaikille!


2 kommenttia:

 1. Hello my love,
  am already curious how the pullover looks. You will show him, nevertheless, absolutely, or?????
  We have here also the nicest autumn weather.
  The favourite greetings,
  Elke.
  Your curtains in your last post are so great!!

  VastaaPoista
 2. Dear Elke,

  thanks for your comment :) I will put pictures from my daughters pullover when I get it done!

  Have a great week!

  Maria

  VastaaPoista