torstai 3. syyskuuta 2009

Makuuhuone, bedroom.

Lapset alkavat olemaan terveitä molemmat! Tyttärellä oli vielä eilen 39.6 kuumetta ja harkittiin jo lääkäriin lähtöä, mutta onneksi yön aikana kuume oli laskenut ja hän on jälleen oma pirteä itsensä :) Eilen ja tänään olen urakoinut ja siivonnut koko kodin lattiasta kattoon. Nyt tuoksuu puhtaalle, kun on imuroitu, luututtu, pyyhitty pölyt ja siivottu kaapit. Mahtava fiilis, kun saa kaiken tehtyä! Alla kuvia makuuhuoneesta ja keittiöpyyhkeistä, joita saimme, kun keräsimme lähikaupassa "pisteitä" ostoksista. Lisäksi saimme pisteillä kuusi Villeroy & Bochin soppalautasta, mutta ne eivät ole vielä tulleet.


Our kids are gettin healthy! Yesterday our daughter had still a high temperature, but now it has gat down. She seems to be ok and smiling again :) I have been cleanig the hole house yesterday and today and now I can be happy to my self. It smels so good in here now! I put some pictures of our bedroom and the kitchen towels we got by collecting the "happy digits" points. We will also get 6 soup plates but those we haven't got yet.


Tässä keittiöpyyhkeet. Ne ovat valkoista puuvillaa ja niissä on harmaa kirjailu. Sopivat hyvin keittiöön.

Here are the kitchen towels. They are white and the text is in gray. They fit really good in our kitchen.

Sängyn päällä on tekemäni tyynyt. Päiväpeite ei ole ehkä paras mahdollinen, mutta väri sopii ;) Sänky on ostettu Segmülleriltä ja yöpöydän Ikeasta. Pöytälamput olen tilannut netistä, mutta en nyt muista, että mistä.

On the bed are the pillows I have made. The daycover is not the best one, but the colour is good ;) The bed is from Segmüller and the night tables from Ikea.


Sängyn yläpuolella on meidän häätaulu ja toisen yöpöydän vierssä nojatuoli, jonka olemme saaneet häälahjaksi vanhemmiltani. Tuoleja on kaksi ja niihin pitäisi keksiä jotkut kivat tyynyt :D

On the top of the bed is our wedding picture and beside of the other night table is chair which we have got as a wedding gift from my parents. There are two of those chairs and I would have to find a good pillows for those :D

Makuuhuoneessa on myös "työ"pöytäni, jossa ompelen ja askartelen. Pöytä, tuoli ja lamppu ovat kaikki Ikeasta. Yleensä pöytä on aina kaaoksessa, kun "projekteja" on monta yhtä aikaa kesken.

In our bedroom is also my "working"table. The table, chair and the lamp are all from Ikea. Usually the table is always a bit dirty because I have so many "project" at the same time.

Makkarista löytyy myös tämä lipasto, jonka päällä on lastemme kuvat ja Tchibolta ostettu lamppu.

In the bedroom is also this drawer. Top of it is pictures of our kids and a lamp which is from Tchibo.


Nyt on mielessä muutama ompeluprojekti, joihin tarvitsisi kankaita: valkoista pellavaa...

Now I am thinking of few new sewing things but I would need some fabrics...


5 kommenttia:

 1. Heippa Maria! Tosi kiva, kun olit käynyt jättämässä viestiä minun blogiini.. Hassua kun muistelin niitä Kanada-aikoja ja nyt sitten tässä on viikon parin sisällä tullut sellaisia uutisia, että meillä olisi mahdollisesti Saksaan lähtö tiedossa. Vähän kyllä kauhistelen, koska kieltä en osaa ja esikoisen koulu alkoi juuri Suomessa. Pitäisi löytää Saksasta joku kansainvälinen koulu, jossa voisi pärjätä enkulla..

  VastaaPoista
 2. Hei Hannis,

  kiitos viestistä! Voin lohduttaa, että minun lähtötilanteeni oli siinä mielessä samanlainen, että en osannut sanaakaan saksaa tänne muuttaessa. Mies oli onneksi muutaman vuoden sitä lukenut, joten hän osasi asiat hoitaa. Nyt onneksi alkaa minullakin jo saksa taipumaan ja olenkin ajatellut alkaa sitä ihan kunnolla opiskelemaan.

  Minne päin Saksaa olette mahdollisesti muuttamassa? Me asumme Münchenin lähellä ja täällä kyllä kansainvälisiä kouluja löytyy. Itse suoritin opetusharjoitteluni Eurooppa-koululla muutama vuosi sitten englannin kielisessä osiossa. Jos haluat enemmän tietoa Saksan koulukäytännöistä ja muutosta yms. niin suomalaiset saksassa -foorumilta (http://suomalaiset.de/) löytyy paljon tietoa. Ja minä voin kyllä vastata ja auttaa, jos vain osaan :)

  Terkuin,
  Maria

  VastaaPoista
 3. OHHHHH your room is lovely and i adore the pillows youve done - they look great and really stylish. Have i seen a brown wall?! i also like some colour around the house. in fact i have this theory that the hotter the country is more people like strong bright colours and vice-versa. Maybe it's just a stupid theory! Love the pink lamp.
  glad your kids are better now and you can enjoy a more relaxed weekend, dear Maria.
  Rosa

  VastaaPoista
 4. Hallo Maria,
  schön das es deinen Kindern wieder besser geht. Bei dir sieht es sehr gemütlich aus - die Kissen sind wunderschön.
  Freu mich , das dir die schablone gefällt- viel Spaß noch damit.
  Wünsch dir einen schönen Sonntag
  Liebe Grüße, Kerstin

  VastaaPoista
 5. Hello Rosa and Kerstin,

  thank you very much for your comments! I also like the pink lamp myself :)

  Thank you once again for the lovely sablone, Kerstin! I truly love it!

  I wish you both a nice coming week!

  Grüsse,
  Maria

  VastaaPoista