sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Syksy on saapunut, Autumn is here!

Niin se alkaa viikonloppu olemaan taas lopuillaan. Viikonloppu on sujunut perheen parissa ulkoillessa ja rentoutuessa. Eilen kävin pojan kanssa kahdestaan lenkillä, kun hän ajoi pyörällä ja minä juoksin. Oli ilo huomata, että pojasta on jo lenkkiseuraksi äidille :) Tänään olimme koko perhe pyöräilemässä ja kotimatkalla poimimme korillisen omenoita, joita olen sitten iltäpäivän tuossa urakoinut. Kolmat kattilallinen on hilloa tulossa ja kaksi omenapiirasta odottaa pöydällä!

Tällä viikolla saapui Villeroy & Bochin New wave- lautaset. Ovat kyllä ihanat ja vielä ilmaiseksi! Tai no, reilu kolme vuotta Tengellmannin asiakkaana ei ole halpaa. Varmaan yksi alueen kalleimpia ruokakauppoja, mutta silloin ei vielä ollut valinnanvaraa, missä käydä, joten kaikki ruoat oli pakko ostaa sieltä. Lisäksi saapui Kerstiniltä ihana paketti, jonka voitin hänen blogin arvonnastaan (http://dekozauber.blogspot.com/), käykäähän katsomassa hänen ihanaa blogiaan! Paketissa oli voittamani sabluunan lisäksi leimasin ja ihana valkoinen sydän. Sabluuna tuli muuten tarpeeseen, sillä myös tilaamaani Impressionin paketti saapui tällä viikolla... Tilasin House Doctorin verhon lastenhuoneeseen, josta taisinkin jo aiemmin mainita. Pettymys oli kyllä melkoinen, kun paketissa ei sitä ollutkaan! Se oli muka loppu, vaikka edelleen heidän nettisivuillaan sanotaan, että tuotetta on varastossa... Minusta tuollainen on asiakkaan huiputtamista. Samalla sitten tilasin sieltä ovimaton eteiseen, ettei postikulut yhdelle tuotteelle tule niin kalliiksi. Tulipa sitten kuitenkin, kun sieltä ei ilmoitettu, että verhoa ei enää ole ja lähettivät vaan maton. Olisin sen matonkin kyllä jättänyt tilaamatta, jos olisivat viitsineet ilmoittaa etukäteen, että osa tuotteista on loppu. Tämä oli jo toinen kerta, kun heillä ei jotain tuotetta olekaan (vaikka nettisivut muuta väittävätkin) ja eivät siitä ilmoita. Eihän nettisivuihin voi luottaa yhtään, jos niitä ei pidetä ajan tasalla. Nyt sitten ajatelin tehdä itse verhon lasten huoneeseen ja saamallani sabluunalla siihen painaa tekstin :)

Weekend is almost over! We have been with the family this weekend and going outside together. It was fun to noticed that my son is so big that he can come running with me. He is driving the bike and I am running next to him. Today we were biking the hole family and went collecting some apples way home. Now I have done much of apple jam and two pies.

This week I got the plates which we got by collecting the happy digits points. They look wonderful! I also got packet from Kerstin (http://dekozauber.blogspot.com/) because I won something from her blog. Please, check out her blog, it is lovely! I won a sablone and in the packet were also a stamper and a lovely white heart. I will really need that sablone now, because I also got my packet from Impressionen this week... Well, I was very dissapointed. I ordered a courtain to the kids room BUT they didin't have it anymore but they did not inform me about it! Still it says in their websites they have it... I think that is just cheating. This was the second time they didin't have some product even when their websites says something else and they do not inform the customer before sending the packet. I will never order anything from them because I can never now if they have the product or not!
Tässä kuva tältä päivältä, kun olimme keräämässä omenoita. Tyttäreni istui kauniissa aurinkoisessa säässä puunjuurella ja piti vahtia korille :)

This is my lovely daughter with the appels today! The weather was just perfect :)


Tässä soppalautaset, jotka saimme tällä viikolla. Keräämmä New wave -sarjaa, joten lautaset tulivat tarpeeseen!

Here is the New wave soup plate we got this week. We are collecting these ones, so this was just perfect for uss.

Tämän ihanan sabluunan voitin Kerstinin arvonnassa.

Here is the lovely sablon by Kerstin.

Paketti oli niin hieno, että minun oli pakko ottaa siitä kuva. Kiitokset Kerstinille!

The packet was so wanderful I had to take a picture from it. Thank you Kerstin so much!

Mies on nyt vuorostaan sairaana, joten ensi viikon kirjoittelut riippuu siitä, kuinka paljon hoivaamiselta jää aikaa (tiedättehän, että miehet sairastaa aina kolme kertaa "kipeämmin" kuin naiset ;)!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! Relaxing sunday evening to everybody!


4 kommenttia:

 1. Täällä poikkeamassa ja katselemassa kauniita kuvia. Harmikseni tuo tapetti on englantilainen ja lopetettu yli vuosi sitten, ei saa enää vaikka miten olen yrittänyt.
  Tunnelmallista syksyn aikaa!
  Ilona

  VastaaPoista
 2. Hei Ilona,

  kiitos kommentistasi ja vastauksesta tapettiin! Kyllä harmittaa, että tapettia ei enää saa. Ihastuin siihen ja olisin halunnut sitä mökillemme, jossa alkaa ensi kesänä remontointi. Pitänee etsiä jotain toista yhtä kivaa :)

  Mukavaa syksyä sinulle ja menestystä putiikkiisi!

  Maria

  VastaaPoista
 3. Hello my dear Maria,
  your little one is so sweet.... sweetly like seated in the grass with this apple basket.
  Mean congratulations about the profit!!!!
  I would have also liked the stencil, smile.
  The favourite greetings and a nice autumn day wishes you,
  Elke.

  VastaaPoista
 4. Dear Elke,

  thanks for your kindly comment! I really enjoy my profit, it is wonderful :)

  I wish you a sunny autumn day!

  Maria

  VastaaPoista