keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Lukemista, Reading...

Huoh, mikä viikko! Poijalla nousi kuume sunnuntaina, ja kun hän parani, niin tyttö sairastui. Normaali kaava siis. Olihan tässä jo kokonaista 4 kuukautta lapset terveenä! Se on äidille aina niin raskasta aikaa, kun lapset sairastaa. Ei voi itse nukkua, kun lapset yskii tai itkee ja sitten kun lapset nukkuu, niin huolettaa kovasti, jotta ei voi nukkua :) Se on merkillistä olla äiti :D Tehtiin muutama viikko sitten toisen suomalaisen kanssa kirjatilaus Suomesta, koska yksin tilattaessa postimaksut on niin suolaiset. Tilasin pari Anna-Leena Härkösen kirjaa ja yhden sisustuskirjan. Härkösen kirjan lukaisin heti päivässä :) On hän vain loistava kirjailija! Teksti on niin lennokasta ja mukaansatempaisevaa, että pakko ahmia koko kirja kerralla.

Oh, what a week. Both of the kids have been sick. First the boy and now the girl. It is so funny that they always get sick at the different time! Well, should be happy that they were healthy for 4 months! It is always so hard for a mother when the kids are ill. Few weeks ago we ordered books and I got them this week. I ordered two books by the writer Anna-Leena Härkönen and also one decoration book.


Nyt lasten lipastojen päälliset on siivottu ja laatikostot myös. Ylimääräiset vaatteet ovat lähteneet edestä, jihuu! Tässä tytön lipasto, jonka päällä odottavat uudet syyskengät käyttöä.

Now I have finally cleaned the childrens drawers. No more clothes front of them! Top of the daughters drawer are new shoes for autumn.

Pojan lipasto näyttää nyt tosi mukavalta, kun liika tavara on lähtenyt pois. Päällä oleva lentokone on muisto viime vuoden Pariisin matkalta.

Our sons drawer looks no really nice. The airplane is from Paris.


Puhdas tyyli -kirja tuli nyt kirjatilauksessa. Kirjassa on selitetty hyvin eri värien sävyjä ja kankaiden käyttömahdollisuuksia. Lopussa on myös mukavia ompeluohjeita.

This book "Puhdas tyyli" I ordered now. I think it is really good!

Postiluukusta tipahti eilen Mirabeaun syyskuvasto. Ihania juttuja, joista voi vain unelmoida...

Yesterday I got the Mirabeau-katalog. Nice things that I can only dream of...

Tämän ihanan kynttiläpurkin löysin eilen DM:ltä (sellainen luontaistuotekaupan -tyylinen liike tuossa meidän lähellä). Kynttilä on vaniljan tuoksuinen ja antaa tuoksua koko huoneeseen.

This lovely candle I found yesterday from DM. It smels like Vanilj. I love it!

Tällä viikolla tilasin verhon lasten huoneeseen, siitä kuvia, jos ilmestyypi tällä viikolla...

This week I ordered a curtain to the kids room. I'll put pictures of it if it comes this week!

Sadeterveisin, with rainy hellos from,

2 kommenttia:

 1. Dear Maria,
  hope your kids get well soon and that it's nothing serious. i hate when they're sick, you always feel stressed. love the pics on the children rooms - so lovely.
  Take care,
  Rosa

  VastaaPoista
 2. Dear Rosa,

  thank you for your comment. My kids are feeling better! My son has been ok for couple of days and I think my daughter is getting better also. Yesterday she had really high temperature (39.6!), but not anymore :)

  I'm glad you like the childrens drawers!

  Take care,
  Maria

  VastaaPoista