keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pääsiäisjuttuja

Ensi viikolla on jo pääsiäinen, hui! Minä olen ahkerasti siivonnut kaappeja ja paljon tavaraa on mennyt kierrätykseen. Minun ja miehen vaatteita vein kaksi säkillistä kierrätykseen ja lasten vaatteita säilöin viisi pussia varastoon. Lastenhuonetta myös siistin ja nyt se onkin tosi avara, ihan kuin odottaakseen jotain lisää :) Pojan kanssa maalailtiin viikonloppuna pääsiäismunia ja tehtiin kortteja, jotka pitäisi tällä viikolla lähettääkin. Tyttökin kävi yhden kortin tekemässä kaverina.


Poika maalasi pääsiäismunia innoissaan. Väri oli aika sotkuista, joten alusta ja essu olivat tarpeen. Munat olivat muovisia, joten eivät rikkoudu kovin helposti lasten kätösissä.


Hienoja tuli!Korttehin väritimme valmiita kuvia, jotka leikkasimme irti. Poika värittää tosi hienosti ja käyttää paljon värejä.


Tytär kävi yhden kuvan "värittämässä".

Valmiita kortteja! Etummainen on tytön tekemä, loput pojan.

Koitan laittaa loppuviikosta kuvia lastenhuoneesta ja lasten uusista kengistä :)

Aurinkoista viikkoa (täällä mittari lähentelee 20 astetta!) :)

3 kommenttia:

 1. Sulosia kortteja siellä syntyy:)

  Mukavaa loppuviikkoa<3

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. Muistan kuinka paasiaisaskartelut ja koristelut oli aina paasiaisen kohokohta. En malta odottaa etta paasee omien lasten kanssa sitten joskus jatkamaan perinnetta. Kissojen kanssa kun se ei onnistu... Suloisia lapsosia teilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! On kyllä tosi ihana tehdä lasten kanssa ekaa kertaa pääsiäiskortteja :) Vaikka kyllä meillä kissakin oli innokas askartelija: tuli aina makaamaan kartonkien päälle ja puski kynää ja puri sitä :)

  Aurinkoista päivää!

  Maria

  VastaaPoista