sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kahvi piristää?

Tällä viikolla on ollut kyllä  niin sanotusti puhti pois. Eikä vain minulta vaan mieheltä myös. Tämä asioiden päässä pyörittely on kyllä vihon viimestä hommaa! Kahvia on tullut juotua ihan liikaa ja olenkin nyt tehnyt itselleni rajoitteen, että aamukahvin lisäksi saan juoda päivässä vain yhden erikoiskahvin. Meillä on n. 4 vuotta vanha kahvikone, Tassimo, joka on kyllä tosi kätevä. Sillä voi tehdä Latteja, cappuccinoja, teetä, kaakaota tai vaikka vain kuumaa maitoa. Minun suosikkini on Latte Macchiato, joka tehdään isoon lasiin. Parasta siinä on ehdottomasti päällä oleva vaahto!
Kahvi tulee lasiin kerroksittain siten, että maito jää alimmaksi ja vaahto päällimmäiseksi.

Parasta on, kun ripottelee vaahdon päälle ruskeaa sokeria (en tiedä, miksi se maistuu kaikista parhaimmalle...). Kyytipoikana viikolla leivottua pullaa ja luumupiirakkaa. Pari omenapiirakkaa loppui heti alkuunsa, kun viikolla kävi vieraita.


Tästä ihanuudesta kannattaa nauttia :)

Tänään pitäisi vielä kipaista lenkille, jotta saan viikon lenkkimäärän täyteen. Laskeskelin muuten yksi päivä, että kävelen joka viikko ilman juoksulenkkejä vähintään 20 km kulettamalla lapsia tarhaan ja käymällä kaupassa. Se on kyllä hyvää hyötyliikuntaa ja helpottaa oloa, jos joskus jää juoksulenkki väliin :)

Aurinkoista viikkoa lukijoille! (tänne ei tunnu syksy tulevan, kun vieläkin on mittarissa 20 astetta...)


4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kahvi!Meillä myös kahvikone jolla saa kaikkia noita samoja paitsi kaakaota!En kyllä enää luopuis siitä!Nopsasti saa kupin kahvia nappia painamalla!:)

  Kylläpäs kävelet paljon!!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi miten minua piristi tänään sinun kirjoittamasi kommentti blogiini - kiitos Maria, se oli jotenkin niin hauskakin!

  Kahvihetket on kivoja, käytän itse paljon maustekahveja!

  Hirmuisia lenkkejä kyllä teet!

  Ihanaista viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Voi teitä onnellisia, saatte vielä nauttia lämmöstä! Ihanaa viikkoa teillekkin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Minustakin Maija tuo kahvikone on vertaansa vailla. Sellaista arjen luksusta ;)

  Sanna-Riikka: Odotan innolla, että tyttö aloittaa kahden viikon päästä tarhan (alkaako se ihan kohta?!) ja pääsen nauttimaan päiväkahvista ihan yksin :P

  Helena: onhan se lämpö kiva, mutta kyllä saisi jo syksy tulla kunnolla. Vaikka onhan tuo vissiin kylmä yö ollut, kun ikkunat olivat taas valuttaneet vettä...

  VastaaPoista