maanantai 13. syyskuuta 2010

Omppuvarkaissa :)

No ei oikeasti varkaissa vaan poimimassa! Käytiin eilen tuossa lähipuistossa poimimassa omenoita ja nyt mietin, että mitäs niistä oikein tekisi. Eilen teimme uuniomenoita ja ne oli tosi hyviä. Ehkä jotain piirakkaa voisi tehdä...

Viikonloppu oli kaikin puolin tosi ihana, saimme ystäviä kylään sekä lauantaina että sunnuntaina. On ihana hetkeksi unohtaa tulevaisuuden suunnittelu ja nauttia ystävien seurasta. Jos päädymme muuttamaan, niin näitä kaikkia ihania ystäviä tulee kova ikävä, mutta tiedän myös, että Suomessa odottaa monta rakasta ystävää, joiden kanssa voimme viettää paljon mukavia hetkiä! On ollut ihana huomata, kuinka ystävät ovat tukeneet tämänkin asian keskellä! Sitä ei aina ymmärrä, miten hyviä ystäviä on saanut... Toivottavasti osaan olla edes murto-osan verran yhtä hyvä ystävä heille!

Tytär omenoita etsimässä.


Iskä heitteli lapsille puusta omenoita ja sitten keräsimme ne talteen :)


O niin kuin omena! Pojalla alkaa olla kirjaimet hallussa ;)


Mitäs näistä alkais sitten tekemään?!


Toivotan kaikille lämpöistä syysviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Onpa isoja omenoita! Ystäviä on aina hyvä olla., missä ikinä itse sitten majaileekin. Olen itse opetellut elämään hetkessä. Siinä onkin ollut opettelemista. Että osaisi ottaa kaiken irti elämästä. Ettei aina vaan odottaisi sitä mitä huominen tuo tullessaan. Lapset ovat hyviä näyttämään mallia. He eivät huolehdi huomisesta:)

  Yritin tänne sun blogiin kommentoida useaan otteeseeen aiemmin mutta jostain syystä ei onnistunut. Luovutin vähäksi aikaa ja kas jo toimii;)))Kiitoksia tunnunstuksesta. Toivottavasti jaksat pitää blogia vaikka tulevaisuus onkin avoinna! Käyn tätä säännöllisesti lukemassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kommentista White lily! Yleensä olen kyllä ihminen, joka etsii kaikesta positiivista ja koitan nauttia joka hetkestä lasten kanssa. Olen tosi kiitollinen, että olen saanut lasten varhaislapsuuden olla kotona heidän kanssaan! Varmasti, KUN asiat järjestyvät, niin osaa taas nauttia pienistäkin iloista. Nyt huolettaa enemmän suuret linjat.

  Höh, miksiköhän ei ole kommentointi onnistunut... Itse olen ollut täällä nyt tosi vähän, ikävä, kun ei ehdi toisillekaan kommentoimaan :( Koitan ehtiä jatkossa enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Ihania omena kuvia täällä:)

  Ystävät on niin iso voimavara
  elämässä
  niistä saa kyllä voimaa ammentaa
  eteenpäin pitkäksikin aikaa<3

  Jamelia

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jamelia :) Olen ehdottomasti samaa mieltä, että ystävien tuki on korvaamaton! On ollut niin ihana puhua ystävien kanssa ja lukea heidän kannustavia sähköposteja. Toivon, että itsekin osaan olla tukena ystävilleni, kun he sitä tarvitsevat...

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ystävät ovat niin tärkeitä, se on niin totta! Heidän kanssaan voi jakaa elämän ilot ja surut!

  Kivan näköisiä kuvia pikkuisista omenankerääjistä.

  Sanna-Riikka

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sanna-Riikka! :) Ystävät on kyllä kultaakin kalliimpia!

  VastaaPoista