torstai 16. syyskuuta 2010

Muotiviikot

Meillä on muotiviikot tytöllä menossa :) Joka päivä pitää olla jokin kiva mekko päällä ja tietysti siihen sopivat kengät. Olenkohan itse opettanut tytölle, että aina pitää olla jotain kivaa päällä vai onko tämä jokin sisäsyntyinen juttu?! Tyttö rakastaa vaatteita, kenkiä, laukkuja ja ne päällä esiintymistä. Pitäisi varmaan laittaa tyttö balettitunneille, sen verran innokkaasti katsoo Dancea ja tanssii mukana :) 

Tänään on meidän ihanan ja Rakkaan kummipojan syntymäpäivä! Paljon onnea A! Kummilapset on kyllä omien lapsien jälkeen ihan ykkösiä ja olen joka kerta erittäin otettu minulle suodusta tehtävästä! Yllättäen tämä kummitäti lähettää aina kaikille kummilapsille vaatetta joka synttäripäivä ;) Sen meikä osaa niin hyvin...Meijän muotiviikon mannekiini Zara kidsin takissa, mekossa ja paidassa. Kengät ja lakki H&M:ltä.


Mekossa on perhonen rinnuksessa ihanana yksityiskohtana.


Jos tytöllä on tyylitajua, niin pojalla on taitellista silmää. Tämän taideteoksen hän oli piiränyt tällä viikolla tarhassa. Ei todellakaan mitään suttuympyröitä ;) Onpahan poika perinyt äitiäkin jossain...

Tällä viikolla alkaa muuten Oktoberfestit. Juhlavuosi vielä, kun 200. festit pamahtaa käyntiin. Luvassa siis paljon turisteja eikä mitään asiaa kaupunkiin...

Värikästä syysviikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Voi kun suloinen tyttö
  ja niin ihanat vaatteet
  tup perhonen tosiaan
  cooli yksityiskohta;).

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka suloinen kuvattava sulla siellä onkaan :) Tuo mekko perhosineen on ihana.. ja hieno taideteos alimmassa kuvassa!

  Voihan octoberfestit - hokasin juurikin tänään, että meillä mies lähti eilen Muncheniin jonnekin messuille ja kotiutuu vasta viikonloppuna... lieköhän osasyynä juurikin octoberfestit ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jamelia :)

  Kiitokset kommentista myös Marjalle! Oktoberfestit vetää kyllä vuosi toisensa jälkeen ihmisiä. Itselle nämä ovat nyt kuudennet ja ehkä viimeiset, joten pitänee jonakin päivänä yrittää käydä :) Kerrohan Marja, mitä sun mies Oktoberfesteistä tuumaa, jos hän siellä käy :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa pientä tyttöä - hänestä kyllä näkee, että oikein poseeraa kuvissa ja nauttii siitä, oikea pikku malli:)

  Oi, miten taitava velipoika onkaan - oikein taiteellinen teos...tulee äitiinsä.

  sanna-riikka

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna-Riikka :) Oon kyllä tosi iloinen, että poika on perinyt taiteellisuutta... Se kun on jotain, mitä ei voi kaupasta ostaa ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihana pieni muotitietoinen tyttö!

  Zarasta löytyy kyllä ihania vaatteita tytöille, itsekin olen löytänyt sieltä pikkuneidille vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista